De ce apar si cum se pot trata pungile de sub ochi?

De ce apar si cum se pot trata pungile de sub ochi?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta foarte multe femei se confrunta cu aparitia unor pungi sub ochi, care pot sa apara datorita mai multor motive cum ar fi lipsa unui somn de calitate (mai bine spus un somn agitat), insa si dezhidratarea sau anumite alergii ori probleme de sanatate pot cauza aparitia acestor pungi sub ochi.

De exemplu atunci cand afara este prea rece iar in casa este prea cald, pielea se dezhidrateaza iar din acest motiv, a doua dimineata pot sa apara aceste binecunoscute pungi de sub ochi.

In mod evident exista o multime de persoane care au alergii la tot felul de produse sau care au tot felul de alergii de sezon, iar aceste alergii de sezon pot sa reprezinte motive reale pentru aparitia pungilor de sub ochi, pentru ca in acele momente se elibereaza histamina in nivelul corpului, iar aceasta ajunsa la piele, pielea se va umfla.

Femeile cu siguranta se pot trezi cu punghi sub ochi chiar si in acea perioada sensibila a lunii, iar cauza pungilor de sub ochi poate sa fie reprezentata de sindromul premenstrual, insa aceste pungi de sub ochi vor disparea de regula la cateva zile de la terminarea perioadei de menstruatie.

Pungile de sub ochi pot sa apara si in cazul persoanelor care plang, pentru ca dupa ce cercetatorii au efectuat mai multe studii, au descoperit faptul ca in momentul in care o persoana pange, glandele lacrimale lucreaza in exces, asa ca din acest motiv pot sa apara pungile de sub ochi.

Chiar si anumite probleme cu tiroida pot sa cauzeze aparitia acestor pungi de sub ochi, sau schimbarea unor diete, asa ca este important de tinut cont de acest aspect.

Ei bine, dupa cum se poate observa, pungile de sub ochi pot sa apara din diferite motive, insa din fericire ele se pot trata, asa ca persoanele care se confrunta cu astfel de probleme, pot sa gaseasca diferite rezolvari.

Chirurgia plastica reprezinta o prima solutie pentru persoanele care isi doresc sa scape rapid de aceasta problema, insa cu siguranta se mai pot gasi si alte modalitati de a trata pungile de sub ochi.

Sunt dermatologi care considera faptul ca pliculetele de ceai verde sunt foarte utile in lupta contra pungilor de sub ochi, datorita faptului ca ele au un efect antiinflamator natural datorita continutului ceaiului verde. Care poarta denumirea de EGCG, care dupa spusele dermatologilor ar trebui sa reduca acumularea fluidelor la nivelul zonelor umflate.

Se mai spune si ca sucul de castraveti ar putea sa fie un remediu ideal impotriva pungilor de sub ochi, datorita faptului ca este considerat a fi cel mai bun tratament natural pentru piele. Deci, castravetele pe langa faptul ca reduce inflamatiile, mai curata pe deasupra si tenul, relaxeaza ochii si diminueaza pungile de sub ochi.

Sucul de musetel este iarasi foarte recomandat in lupta oamenilor cu pungile de sub ochi, insa si ceaiul de musetel poate sa fie foarte util in acest sens.

Asadar, dupa cum se poate observa, pungile de sub ochi pot sa apara din diferite motive, insa ele pot sa fie tratate in diferite feluri.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…