De ce este indicat sa porti bijuterii din argint?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrem sa ne cumparam bijuterii, cu siguranta ar fi indicat sa ne cumparam argint, in primul rand datorita faptului ca bijuteriile din argint sunt foarte aspectuoase, dar si datorita faptului ca argintul poate avea diferite beneficii asupra noastra.

Achizitionarea bijuteriilor din argint se poate face de exemplu de la un magazin online sau offline de bijuterii, insa ele se pot gasi si la toate casele de amanet, pentru ca lumea isi vinde mereu sau isi amaneteaza bijuteriile din argint, la fel ca si bijuteriile din aur sau alte obiecte de valoare.

Ei bine, si daca tot am adus ceva mai sus in articol in discutie beneficiile pe care le poate avea argintul asupra noastra, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre aceste beneficii.

In primul rand, putem spune ca efectul are efecte remarcabile asupra starii de spirit, acesta intarind emotiile si trezind abilitatile intuitive. Plus de asta, argintul este capabil sa absoarba toate emotiile negative.

Asadar, purtand in fiecare zi bijuterii din argint, vom putea sa scapam de starile de nervozitate si de stress, de iritabilitate, de sensibilitate si chiar de durerile de cap.

Se mai spune despre argint si ca acesta incetineste imbatranirea si ca pastreaza longevitatea, asa ca femeile de regula aleg sa poarte astfel de bijuterii din argint, despre care se spune ca reduc chiar si ridurile, pentru ca ionii de argint au un efect imunodulator foarte puternic.

Despre argint se mai spune si ca are influente asupra functiilor corpului, astfel ca purtarea bijuteriilor din argint poate sa duca la scaderea tensiunii arteriale, astfel ca persoanele care poarta pe timpul noptii un inel din argint pe deget, isi vor normaliza activitatea inimii, in timp ce purtarea unui inel pe index poate sa duca la normalizarea tractului gastrointestinal.

Argintul este iarasi ideal pentru ca ne poate scapa de deochi, asa ca un lantisor si o cruciulita din argint, sau un banut de argint in portofel ne pot scapa de toate energiile negative care pot fi indreptate spre noi.

Tot despre argint se mai spune ca acesta amplifica foarte mult senzualitatea feminine, si nu doar datorita faptului ca bijuteriile din argint se pot purta cu stil, ci si datorita faptului ca ele pun in valoare frumusetea si au o energie feminina. Acest metal este asociat cu luna, dar si cu estenta femininta Yin, motiv pentru care alchimistii considerau argintul ca fiind metalul lunii, dar si al zeitelor.

Un alt beneficiu pe care argintul in poate avea asupra noastra, este acela ca metalul respective stimuleaza intuitia, insa trebuie mentionat faptul ca despre acesta se mai spune si ca ne vindeca ranile.

Deasemenea, argintul are si efecte incredibile asupra apei, daca este pus in apa, iar de acest lucru erau constienti chiar si burgezii si nobilii, care foloseau tacamuri din argint, sau isi depozitau apa si vinul in vase de argint.

Asadar, dupa cum se poate observa, bijuteriile din argint trebuiesc achizitionate nu doar pentru frumusetea lor, ci si pentru beneficiile pe care corpul le poate avea atunci cand poarta argint.

0 Shares
You May Also Like