De ce este util ca o firma sa aiba angajati agenti de paza?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care sunteti proprietarul unei afaceri, in mod evident trebuie sa va ganditi sa angajati agenti de paza. Unele companii, cum ar fi magazinele conventionale, bancile si magazinele de vanzare cu amanuntul, pot reprezenta mai mult o tinta pentru infractori si hoti marunti decat alte tipuri de afaceri, dar o mare varietate de companii aleg sa angajeze agenti de paza.

Garzile pot fi folosite pentru a preveni criminalitatea, pentru a mentine securitatea si pentru a ajuta clientii si angajatii. Proprietarii de afaceri ar trebui sa evalueze beneficiile angajarii unui agent de paza inainte de a lua decizia de a achizitiona cabine containere in care acestia sa stea si sa monitorizeze video activitatea din raza de actiune.

Simtul securitatii

Prezenta unui agent de paza la o afacere poate oferi liniste sufleteasca si un sentiment de securitate proprietarului, angajatilor si clientilor. Angajatii care lucreaza in zone cu risc ridicat sunt mai productivi si mai usor de pastrat atunci cand nu trebuie sa-si faca griji pentru siguranta personala.

De asemenea, prezenta unei cabine container in care se afla un agent de paza, permite clientilor sa stie ca sunteti preocupati de siguranta lor si ca agentii de paza sunt dispusi sa ia masuri pentru asigurarea acestora. Acest lucru poate fi deosebit de important pentru intreprinderile care se ocupa cu marfuri de inalta calitate sau sunt localizate in zone cu criminalitate ridicata.

Profilaxie

Pur si simplu sa ai un agent de securitate care sa stea intr-o cabina container, si care sa monitorizeze activitatea din incinta, este un bun factor de descurajare a infractiunii. Hotii se vor gandi de doua ori despre vizarea unei afaceri care are o protectie uniforma. Gardienii profesionisti sunt instruiti sa caute pe loc o activitate suspecta.

Acestia pot evalua o situatie si pot reactiona la incalcarile de securitate. Un paznic este un element de descurajare vizuala mai mare decat simpla supraveghere a camerei sau un sistem de securitate standard. Acesta trimite un mesaj potentialilor infractori ca sunteti serios in legatura cu securitatea afacerii dvs.

Serviciu clienti

Agentii de securitate pot fi de asemenea, ambasadori ai serviciului clienti. Un paznic poate conduce o receptie sau poate actiona pentru a controla accesul intr-o zona. Acest lucru poate insemna ca exista o cantitate substantiala de interactiune cu clientii.

Garzile pot fi in masura sa ajute oamenii sa gaseasca produse si sa ajunga la locatia potrivita intr-o afacere. Protectia poate fi disponibila si ca escorte pentru clienti si angajati pentru a ajunge la masinile lor dupa ce se lasa intunericul.

Angajarea paznicilor responsabili si capabili va permite sa comunicati ca afacerea dvs. este sigura si orientata catre client.

Tratarea criminalitatii

Agentii de securitate pot primi diferite niveluri de pregatire atunci cand vine vorba de a raspunde activ la o infractiune. Unii pot pur si simplu sa dea detalii si sa contacteze politia. Unii pot fi capabili sa retina suspectii. Intreprinderea trebuie sa decida daca are un paznic inarmat sau neinarmat si ce proceduri ar trebui sa fie aplicate pentru manipularea unui suspect in cazul in care se produce o infractiune.

Angajarea unui paznic instruit si autorizat de la o companie de incredere poate asigura ca paznicul se comporta capabil si in mod sensibil atunci cand este confruntat cu activitate infractionala in spatiile de afaceri.

Monitorizarea

Nu toti agentii de paza isi petrec tot timpul pentru patrularea activa a unei proprietati de afaceri. Un profesionist in securitate poate fi angajat pentru a monitoriza supravegherea video, pentru a verifica datele de acreditare, pentru a verifica contrabanda sau pentru a restrictiona accesul la o zona.

Un paznic de securitate poate avea obiective specifice, cum ar fi vizionarea unor fermieri, a sta cu ochii pe teren dupa ore, si deschiderea sau inchiderea unei afaceri pentru a doua zi. Aceste sarcini de monitorizare iau o mare responsabilitate de securitate de pe umerii proprietarului si ale angajatilor si le permite sa se concentreze asupra locurilor de munca.

Desfasurarea acestor sarcini de monitorizare se va desfasura in cabine containere. O asemenea cabina container de regula are dimensiunea de 145 x 145cm, insa exista si alte modele de cabine containere care pot avea dimensiuni variabile, cum ar fi: 145 x 220cm, 145 x 270cm, 220 x 220 cm, 220 x 270 cm. Aceste dimensiuni vor fi alese in functie de diferitele necesitati ale clientilor.

Aceste cabine de paza dispun de instalatii electrice, de wc (unele chiar si de dus), chiuvete, sau alte facilitati. Cu cat dispun de mai multe facilitati, cu atat confortul agentilor de paza este mai bun.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista atat de multe motive datorita carora prezenta unor agenti de securitate este ideala pentru toate firmele, indiferent de domeniul de activitate. Odata cu prezenta lor, este necesara si prezenta unor cabine container, unde acestia sa poata monitoriza video tot ceea ce se petrece in incinta.

0 Shares
You May Also Like