De ce este util un selfie stick?

De ce este util un selfie stick?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi un smartphone nou, cu siguranta pe langa toate celelalte caracteristici, si camera foto a acestuia te va interesa foarte mult, pentru ca in mod evident vei folosi telefonul si pentru a-ti face poze pe care mai apoi sa le incarci pe retelele de socializare.

Ei bine, in aceasta situatie, va trebui sa iti indrepti atentia si spre unul dintre cele mai cautate accesorii telefoane din zilele noastre, si anume spre un selfie stick, care iti poate fi util pentru a-ti face o multime de selfie – uri.

In primul rand, in conditiile in care iti vei cumpara un asemenea accesoriu, atunci cand il vei folosi, vei avea acces la un unghi de fotografiere mult mai larg in momentul in care te vei indeparta de camera telefonului, asa ca vei putea prinde mai multe elemente din fundal in poza.

Acest lucru inseamna un avantaj pentru tine in cazul in care vrei sa iti faci poze de grup, pentru ca vei putea sa prinzi mai multi prieteni in poza, iar imagine ava fi si mai putin distrorsionata atunci cand va veti afla mai departe de lentila telefonului.

Un sefie stick este ideal si datorita faptului ca are o stabilitate mai buna, in mod special daca vei apasa butonul de declansare de pe accesoriu, iar astfel vor scadea si sansele ca de a-ti tremura mana pe telefon. Acest lucru inseamna automat ca pozele realizate vor fi mult mai clare, si vor fi corect focalizate.

Un asemenea accesoriu este ideal si datorita faptului ca te poate ajuta sa faci poze la diferite concerte, peste multime, utilizand camera din spate a telefonului. Cu siguranta la un concert daca nu ai un asemenea accesoriu la dispozitie, din multime nu iti vei putea fotografia artistii preferati.

Plus de asta, un selfie stick te ajuta sa faci pozr fara probleme chiar si din cele mai dificile pozitii de la nivelul solului, printre diferite obiecte pe unde mana nu iti va putea fi strecorata.

Ei bine, principalul motiv insa pentru care iti vei indrepta atentia spre un selfie stick, este acela ca iti doresti sa iti faci o multime de selfie – uri pe care sa le incarci mai apoi pe retelele de socializare.

Asadar, se poate observa foarte clar faptul ca un selfie stick este un accesoriu extrem de important pentru fiecare utilizator de smartphone, insa alegerea sa nu este atat de simpla datorita faptului ca trebuie tinut cont de mai multe detalii atunci cand se alege accesoriul.

In primul rand conteaza dimensiunile si greutatea accesoriului, apoi conteaza foarte mult calitatea constructiei acestuia, conectarea cu telefonul dar si modul de realizare al fotografiilor.

Compatibilitatea accesoriului, rezistenta la apa, greutatea maxima suportata, butoanele extra manerul cauciucat, trepiedul sau accesoriile selfie stick-ului, sunt caracteristicile acestui tip de accesoriu, de care trebuie tinut cont atunci cand iti vei alege un selfie stick.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca un selfie stick este un accesoriu smartphone foarte util, insa trebuie tinut cont de mai multe aspecte, pentru a face cea mai buna alegere privind achizitionarea unui asemenea produs.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…