De ce sa purtam rochii office?

0 Shares
0
0
0

Pentru multe doamne sau domnisoare mai putin familiarizare cu multitudinea regulilor din lumea modei, denumirea de rochie office poate parea doar o reinventare mai trendy a banalei rochii clasice de zi.

Este insa suficienta o vizita mai atenta in magazine online precum naami.ro pentru a putea sa observam ca lucrurile sunt un pic diferite. Este adevarat ca o rochita office poate fi si este purtata ziua, dar este un pic altceva decat una simpla si banala, cu care putem merge la cumparaturi.

Asa cum o arata si denumirea, aceste rochii office sunt purtate la birou. Nu inseamna insa ca o femeie se va imbraca in astfel de rochie numai daca lucreaza in propriul birou, daca are o functie mai inalta sau daca varsta ei a depasit deja anii tineretii exuberante.

O rochie de acest gen, daca este bine aleasa si se potriveste perfect trasaturilor si fizicului purtatoarei, avantajeaza orice femeie, indiferent de varsta, de silueta. Si nu conteaza daca doamna care o poarta lucreaza la ghiseu sau intr-un birou luxos, daca este reprezentant de vanzari sau un avocat de succes, pentru ca in toate aceste situatii si in multe altele, rochia office ii va conferi un look perfect.

Rochia office imbina eleganta si decenta pentru a scoate in evidenta farmecul special al femeii, fara stridente, fara excese, fara extravagante. Este chic fara a fi excentrica si poate fi chiar usor senzuala, dar fara a dezveli prea mult din trupul celei ce o poarta. Rochia office pune in valoare o femeie fara a o expune ostentativ privirilor si reuseste sa imbine rafinamentul cu sobrietatea.

De ce purtam rochia office la serviciu? Pentru ca totusi acolo femeile nu merg pentru a fi curtate si admirate, ci pentru a munci cat mai eficient alaturi de colegii de ambe sexe, asa ca nu e cazul sa distraga atentia tuturor cu o tinuta prea sexy sau mult prea excentrica.

Sigur ca, acolo unde regulamentul intern al companiei nu impune linii vestimentare riguros definite, o femeie poate considera ca se poate prezenta la serviciu in orice tinuta care ii sta bine. Este insa cea mai buna idee sa aleaga o rochie office care I se potriveste perfect si nu o pereche de colanti, chiar daca are un trup perfect.

Rochia office va reusi sa ii sublinieze feminitatea, dar confera si un aer de seriozitate. Pentru superiorii ierarhici, mai ales daca o relatie profesionala este la inceput si nu au avut ocazia sa se convinga cat de valoroasa si competenta este o angajata, o prima impresie cu amprenta decentei si seriozitatii ce reiese din vestimentatie va fi cu siguranta un prim pas spre incredere si apreciere mai usor castigate.

De ce purtam o rochie office la o intalnire sobra? Pentru ca este micul truc prin care o femeie poate demonstra ca are la purtator eleganta si rafinamentul indiferent unde este invitata. Poate fi o intalnire de afaceri propriu-zisa sau doar o prima intalnire cu un angajator potential, o discutie profesionala cu un colaborator, nu conteaza. In oricare dintre aceste situatii, rochia office avantajeaza!

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…