De-unde-sa-iti-cumperi-un-calculator-second-hand

De unde sa iti cumperi un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

De-unde-sa-iti-cumperi-un-calculator-second-handDaca nu esti inca hotarat sa-ti cumperi workstation second hand , ramai la varianta desktop. Optiunea de a-ti cumpara un calculator second hand nu trebuie sa fie trecuta cu vederea atunci cand iti doresti neaparat un astfel de produs, dar resursele financiare nu iti permit sa cumperi ceva nou.

Atunci cand cumperi un calculator second hand sau workstation second hand, ile poti lua din mai multe locuri: de pe site-urile cu oferte de ocazie, de la un prieten sau o ruda, dintr-un magazin specializat sau, pur si simplu, prin intermediul unui anunt gasit pe o retea de socializare.

Sigur, este alegerea ta de unde urmeaza sa iti cumperi un calculator la mana a doua, insa noi te putem ajuta cu cateva sfaturi pe care sa le respecti cand vei pleca la cumparaturi. In primul rand, daca te-ai hotarat sa cumperi un produs second hand, nu uita ca esti obligat sa nu lasi achizitia la voia intamplarii.

Chiar daca nu dai banii pe un produs nou, nu trata afacerea ca pe o banalitate pentru ca s-ar putea sa regreti mai tarziu. Nu uita ca ti-ai indreptat atentia catre un produs second hand tocmai pentru ca buzunarul nu ti-a permis sa cumperi ceva nou.

Deci, nu e cazul sa dai bani pe ceva de care sa nu te bucuri decat putin timp si, dupa aceea, sa fii nevoit sa te gandesti la alta achizitie. Prin urmare, nu ezita sa cumperi un calculator second hand de la o firma autorizata care ofera produse cu certificat de garantie.

Pe site-urile cu produse de ocazie poti gasi produsul dorit la preturi mai mici, dar neplacerile care pot aparea ulterior iti vor da mari dureri de cap. In general, firmele specializate pe vanzari IT second hand vand produse de la producatori de renume, nu tot felul de sisteme concepute din mai multe componente.

Se stie ca foarte multi oameni isi construiesc un calculator personal cumparand componentele separat pe care le asambleaza acasa ulterior, cu ajutorul unui prieten “priceput”. O firma precum Diablocomputers.ro nu vinde decat calculatoare second hand branduite, produse de mari companii din domeniul IT: Acer, Dell, IBM, HP, Siemens, Maxdata, Nec, Asus, Viglen.

Garantia oferita pentru produse este intre 12 si 36 de luni. Un alt avantaj pe care il poti avea cumparand de la diabloscomputer. ro este acela al cumpararii in rate fixe cu plata cu un card de credit. Pueti plati orice produs cumparat de pe site in 5 rate fixe fara dobanda. Platile poti fi efectuate direct pe site.

In loc sa alegi varianta cumpararii unui calculator desktop de pe un site oarecare, de la vanzatori de ocazie, este bine sa te gandesti daca nu cumva merita sa iti investesti banii intr-un produs cumparat de pe un site de incredere unde beneficiezi de garantie si de unde poti cumpara in rate fixe.

Un vanzator de pe un site de ocazii iti va cere toti banii odata, neavand posibilitatea sa achiti in rate.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…