Despre informatiile publicate in reclame si medii de publicare

0 Shares
0
0
0

Consumatorii sunt, de asemenea, expusi malware-ului, cum ar fi malware-ul, atunci cand interactioneaza cu publicitatea online. In 2013 Cisco in raportul sau de securitate pe care anual raportez clic pe un anunt a fost de 182 de ori mai multe sanse de a instala un virus pe computer pentru a naviga pe internet de la siteurile pornografice.

De exemplu, in 2014 agorot , Reteaua de publicitate a Yahoo a raportat cazuri de infectie cu o varianta de Cryptolocker ransomware.

Spam

Costul redus al difuzarii anunturilor pe internet contribuie la spam. Au fost depuse multe eforturi pentru a combate spam-ul, cum ar fi liste negre sau liste de expeditori nedoriti, dar majoritatea acestor eforturi au avut efecte secundare adverse.

Diferentele jurisdictionale au facut ca diferentele de posturi sa fie abordate in privinta temelor privata si publicitatii. (COPPA), 112: 16-17 y la FTC a extins gamele de interpretare a COPPA, care se confrunta cu cu determinarea parintilor de a restrictiona ceea ce fad copii. La Comisión Federal del Comercio (FTC) si SUA au fost implicati in industria auto-reglementarii, embargoul de incapacitate de plata a fost aprobat de catre autoritatile publice si legea a fost acceptata .

In plus, directiva UE privind confidentialitatea si comunicatiile electronice este o Directiva privind comunicatiile electromagnetice si sistemele de comunicatii electronice se limiteaza la utilizarea unui consumator general. Restrictii limitate la UE in ceea ce priveste segmentarea partilor componente ale listelor; Investitorii au estimat ca efectivul lunar al Uniunii Europene este in proportie de 65% in restul lumii.

 

Metode de distributie

WordPress este un sistem de management al continutului sau CMS (pentru acronimul sau in limba engleza, Content Management System) axat pe crearea oricarui tip de pagina web. Initial a atins o mare popularitate in crearea de bloguri, devenind in timp unul din principalele instrumente pentru crearea paginilor web comerciale. Acesta este dezvoltat in limba PHP pentru mediile care ruleaza MySQL si Apache, sub licenta GPL si este un software liber. Fondatorii sai sunt Matt Mullenweg si Mike Little. WordPress a fost creat din b2 disparut / cafelog si a devenit cel mai popular CMS in blogosfera si pe mai populare cu privire la orice alta utilizare CMS general.2 3 Cauzele cresterii lor enorma includ altele, licenta, usurinta de utilizare si caracteristicile sale ca manager de continut.

 

Desi cea mai mare parte a documentatiei existente si spiritul original al dezvoltatorilor sai, se bazeaza pe utilizarea de baze de date MySQL motor pe serverul web Apache, sistemul de management al continutului poate fi, de asemenea, instalat in medii de functionare Postgresql , MariaDB si Nginx. Puteti vedea avantajele si dezavantajele utilizarii bazelor de date alternative in documentatia oficiala Codex. Acelasi site poate fi consultat la planificarea unei instalari bazate pe Nginx.

Un alt punct sa ia in considerare despre succesul si extinderea dvs. este uriasa comunitate de dezvoltatori si designeri pentru a programa managerii lor de baza sau de a crea add-on-uri (numite plugin-uri) si template-uri (numite teme) pentru comunitate. In noiembrie 2017, acesta a fost utilizat de 29,1% din toate site-urile de pe Internet si 59,9% din toate site-urile bazate pe administratori de continut (CMS).

Nume si versiuni

Dezvoltatorul, Matt Mullenweg, a ales numele WordPress la sugestia prietenului sau Christine Selleck. Versiunile lansate de WordPress sunt codificati de muzicieni de jazz, cum ar fi versiunea 1.0, Mingus. Versiunea 1.5, lansata la mijlocul lunii februarie 2005, poarta numele de cod “Strayhorn” (Billy Strayhorn) si ofera o gama larga de noi caracteristici, cum ar fi utilizarea paginilor statice.

Fundatia WordPress

Fundatia WordPress detine si administreaza marca comerciala WordPress.

Automattic (joc de cuvinte intre automate si Matt), nu este compania care detine WordPress. Este compania care detine produsul numit WordPress.com, un serviciu de gazduire web care utilizeaza platforma WordPress pentru a functiona.

WordPress faciliteaza gestionarea paginilor in afara ordinii cronologice “normale” a blogului web si a fost primul pas pentru a transforma dintr-un software de baza de administrare a blogului intr-un sistem complet de gestionare a continutului.

O alta functionalitate este aceea a sistemului de creare de sabloane sau teme, care permit utilizatorului sa activeze sau sa dezactiveze unul sau altul asa cum doresc pentru site-urile lor.

Dezvoltatori

Ryan Boren si Matt Mullenweg sunt directorii de dezvoltare. Mullenweg si Mike Little au fost fondatorii proiectului. Dezvoltatorii sunt:

Dougal Campbell

Mark Jaquith

Donncha Ó Caoimh

Andy Skelton

Michel Valdrighi

Peter Westwood

Desi o mare parte din proiect a fost dezvoltat de comunitatea din jurul WordPress, ea este inca asociata cu Automattic, compania in care unii dintre principalii contribuabili WordPress sunt angajati.

WordPress este, de asemenea, dezvoltat partial de comunitatea dvs., printre care si evaluatorii, un grup de oameni care dedica timp si efort voluntar pentru a testa fiecare versiune. Ei au acces la versiunile in curs de dezvoltare (cunoscute sub denumirea de build-uri de noapte), versiunile Beta si versiunile candidate (Release Candidates). Prin actualizarea la aceste versiuni, ele pot gasi erori si le pot raporta intr-o lista speciala de corespondenta sau in sistemul de urmarire a erorilor bazate pe Trac.

Caracteristici principale

WordPress s-a nascut din dorinta de a construi un sistem de publicare personal, elegant si cu o arhitectura buna (“Codul este poezie”). Bazat pe PHP, MySQL si cu o licenta GPL, WordPress acorda o atentie deosebita esteticii, standardelor web si utilizabilitatii.

In principiu, este configurat sa utilizeze un blog pe site sau pe o instalare, dar este, de asemenea, posibil sa existe mai multe bloguri cu mai multe sau o singura baza de date din versiunea 3.0.7

Structura

WordPress, in principiu, este un sistem de publicare web bazat pe intrari ordonate dupa data; intrarile corespund uneia sau mai multor categorii sau taxonomii. In plus, are un administrator de pagini statice non-cronologice.

Structura si designul vizual al site-ului depind de un sistem sablon independent de continut, care poate avea mai multe optiuni de personalizare, in functie de autor.

Blocheaza functii specifice prin intermediul complementelor a caror publicare se face prin widget-uri.

Filozofia WordPress se dedica in mod decisiv elegantei, simplitatii si recomandarilor W3C, dar intotdeauna depinde de sablonul de utilizat. TwentyTen, de exemplu, este un sablon prestabilit si este valabil ca Traditional (X) HTML si CSS.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…