Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu au lansat o carte care salveaza vieti!

Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu au lansat o carte care salveaza vieti!

0 Shares
0
0
0

La data de 04 iunie 2019, a fost lansata cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”, iar locatia aleasa pentru acest eveniment a fost Palatul Cesianu Racovita, care s-a dovedit insa a fi neincapator.

Probabil va intrebati de unde a venit ideea lansarii acestei carti, iar in continuare veti descoperi impresionanta poveste de viata a eroinei noastre: Vanessa Youness Amal.

Atunci cand se specializa pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness Amal, a primit probabil una dintre cele mai socante vesti din viata sa, si anume ca sufera de scleroza in placi (scleroza multipla).

Pentru cei care nu stiu, scleroza in placi (scleroza multipla) este o afectiune care poate afecta creierul si maduva spinarii, cauzand o gama larga de simptome potentiale, inclusiv probleme cu vederea, dificultati de miscare a bratului sau a piciorului, pierderea senzatiei de echilibru. Este o afectiune pe viata care poate provoca uneori un handicap grav, desi uneori poate fi usoara.

Cel mai frecvent este diagnosticat la persoanele de 20 si 30 de ani, desi se poate dezvolta la orice varsta. Este de 2 – 3 ori mai frecvent la femei decat la barbati. Simptomele SM variaza mult de la o persoana la alta si pot afecta orice parte a corpului. Cea mai trista veste este ca speranta medie de viata este usor redusa pentru persoanele cu scleroza in placi.

Tinand cont de aceasta scurta prezentare a bolii, vestea ca sufera de scleroza in parti, cu siguranta ar fi cazut ca un traznet pentru orice persoana.

In ceea ce priveste eroina acestei carti („Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”), Vanessa Youness Amal, nu s-a gandit nici macar o clipa sa se dea batuta. Ea a luptat cu toate fortele impotriva sclerozei multiple si a reusit sa stopeze evolutia bolii, si chiar si-a tratat leziunile care au fost provocate de boala.

Un mare merit in vindecarea miraculoasa il are si profesorul Stefan Stangaciu, presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, care cu protocolul sau de tratament, si cu ambitia si dorinta de a invinge boala a Vanessei, au reusit imposibilul.

Bucuria este cu atat mai mare, cu cat medicina alopata nu crede in existenta tratamentelor pentru scleroza in placi. Deci, aceasta vindecare este cu atat mai importanta.

Pentru ca are un suflet mare, Vanessa Youness Amal a inceput sa ajute bolnavii care sufera de sclezora multipla, prin Fundatia YOUness si Clinica YOUness, pe care a lansat-o in anul 2016. Clinica YOUness vine in intampinarea bolnavilor de scleroza multipla cu diferite tratamente, care sa ii ajute sa se vindece.

In plus, pentru ca isi doreste atat de mult sa ajute bolnavii sa se vindece, Vanessa Youness Amal a lansat cartea Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie, alaturi de doctorul Stefan Stangaciu. Cartea a fost lansata din dorinta de a ajuta persoanele care se confrunta cu aceasta boala, sa isi regaseasca puterea de a se vindeca.

Cei care vor citi Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie, vor intelege ca un diagnostic de scleroza multipla nu este sfarsitul lumii, ci un nou inceput al unei vieti mai constiente, mai sanatoase si mai frumoase.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…