dulce d'or, dor, franciza, cozonac

Dulce D’or- franciza cozonac ardelenesc

0 Shares
0
0
0

dulce d'or, dor, franciza, cozonacCozonacul traditional secuiesc (sau kürtoskalács, cum este cunoscut in zona Ardealului) se bucura de o larga popularitate, atat in randul consumatorilor din Romania, dar si in Europa Centrala si de Est.

Cozonacul secuiesc Dulce D`or este pregatit dupa reteta traditionala, cu diferite glazuri: nuca, scortisoara, nuca de cocos, susan si ciocolata si cocos . Cozonacul secuiesc este preparat din ingrediente naturale, fara conservanti si poate fi mancat si in perioadele de post alimentar, deoarece nu contine oua sau lapte. In compozitia cozonacilor secuiesti Dulce D`or nu se adauga aditivi alimentari.

Cozonacul Dulce D`or este suficient de consistent pentru a constitui o masa rapida pentru persoanele ocupate, dar si un foarte gustos desert.

 

NOU
Pentru a mari vanzarile si a asiura un profit mai mare, din luna martie unitatile Dulce D`or vor fi dotate-optional- cu aparate automate de facut gogosi de ultimul tip. Se stie ca si gogosile sunt foarte cautate la noi, astfel francizatii Dulce D`or, care doresc, primesc pentru o suma de intrare suplimentara de numai 1000 de euro+TVA si o redeventa lunara suplimentara  fixa de 100 de euro+TVA inca o franciza !Este singura franciza in domeniul food, care produce si desface doua produse foarte apreciate si cerute de piata.

 

 

Aparatul de gogosi produce 550 de bucati pe ora, gogosile tip „inelus”se fac din mixul de cea mai buna calitate asigurat de francizor.Tehnologia este foarte simpla si complet automatizata. Aparatul odata alimentat cu mix  incepe sa produca. Cu o singura apasare pe un buton se poate alege optiunea de mers continuu-cand sunt multi clienti-, sau o portie-cand sunt clienti mai putini-, asigurand astfel gogosi proaspete, calde tot timpul. Aparatul este dotat cu un numarator care nu se poate reseta, permitand astfel o gestiune corecta a mixului. Gogosile se servesc cu diverse toppinguri delicioase, din tavite puse la dispozitia francizatului de catre francizor.
Pentru o taxa de 7.000 euro si o redeventa lunara de 690 euro- in cazul unitatii mobile-, sau 5.000 de euro si redeventa lunara de 490 de euro- spatiu fix-puteti beneficia de doua francize verificate in aceeasi locatie !
INVESTITIA
Varianta 1: Unitate mobila
Investitia initiala pentru cumpararea licentei si demararea afacerii este sub 10.000 Euro:
Taxa initiala: 6000 Euro
In schimbul acestei sume francizorul pune la dispozitia francizatului pavilionul tip rulota complet echipat. Fabricata in Germania, rulota este dotata cu linia tehnologica produsa in Ungaria si are montate   toate elementele exterioare de identitate vizuala.  Francizorul va amplasa pavilionul la locatia dorita de francizat si aprobata de francizor.
In taxa initiala sunt cuprinse: acceptarea in retea, consultanta, manualele operationale, trainingul si amplasarea pavilionului.

    * Frigider, cuptor cu microunde, uniforme, alte materiale: aprox 350 Euro

    * Racordare la energia electrica: aprox. 300 Euro

    * Asigurarea pavilionului: aprox. 150 Euro

    * Montarea sistemului de alarma si monitorizare: aprox. 500 Euro

    * Implementare HACCP: 700 euro

    * Chirie pentru spatiu in avans pentru 3 luni: 750 euro

(suma este estimativa, luandu-se in calcul un nivel al chiriei de 250 euro/luna; este evident ca aceasta difera de la o locatie la alta)

    * Materie prima pentru prima saptamana: 300 Euro.

Francizatul nu plateste redeventa ci doar chiria lunara fixa, de exploatare pentru rulota si linia tehnologica puse la dispozitie de francizor, in valoare de 590 euro.

Varianta 2: Amplasament fix

Investitia initiala pentru cumpararea licentei si demararea afacerii este sub 10.000 Euro.

Taxa initiala: 4000 Euro

In schimbul acestei sume, francizorul pune la dispozitie linia tehnologica ce va fi instalata intr-o locatie fixa propusa de francizat si aprobata de francizor. De asemenea, sunt incluse: acceptarea in retea, consultanta, manualele operationale si trainingul.

    *  Amenajare spatiu, inclusive reclama luminoasa: aprox 2000 Euro

(valoarea este estimativa, depinzand de starea spatiului si utilizarea anterioara a acestuia)

    * Frigider, cuptor cu microunde, uniforme, alte materiale: 350 Euro

    * Asigurare linie tehnologica: aprox. 75 Euro

    * Montarea sistemului de alarma si monitorizare: aprox. 500 Euro

    * Implementare HACCP: 700 euro

    * Materie prima pentru prima saptamana: 300 Euro

    * Chirie spatiu pe trei luni: 1800 euro

(valoarea chiriei a fost estimata la nivelul de 600 euro/luna pentru o locatie cu o suprafata de maxim 20 mp)

Francizatul nu plateste redeventa ci doar chiria fixa de exploatare a liniei tehnologice puse la dispozitie de francizor, in valoare de 390 euro.

CE PRIMITI

    *

      Retetele si trainingul de preparare.

    *

      Manualul operational al francizei, cu toate elementele necesare operarii, de conducerii si promovarii afacerii.
    *

      Machetele cu elementele de identitate vizuala.
    *

      Training care, impreuna cu Manualul, asigura transmiterea in totalitate a know-how-ului legat de conducerea afacerii si fabricarea cozonacilor. Angajatilor francizatului li se asigura training, de asemenea, fie la unitatea din Bucuresti a francizorului, fie, contra cost, specialistul nostru se va deplasa la unitatea francizatului. Durata trainingului este de 3-4 zile.
    *

      Sprijin continuu acordat de francizor pe toata durata contractului.

RULOTA – AVANTAJE

Francizatul are posibilitatea de a alege o locatie cu trafic pietonal intens, cu vad bun pentru vanzare, insa in momentul in care are acces la o locatie si mai buna, afacerea se poate deplasa cu totul la noua locatie. Rulota poate fi amplasata in vecinatatea unor obiective care atrag public, precum scoli, hypermarket-uri, gari, stranduri, etc, unde se pot vinde usor cateva sute de cozonaci secuiesti pe zi.
Rulota permite deplasarea rapida de la locatia unui eveniment cu public la altul, evenimente la care se aduna, de obicei grupuri mari de oameni (targuri, expozitii, concerte in aer liber etc). In astfel de locatii se pot vinde intre 1000 si 2000 de cozonaci secuiesti pe zi.
Rulota se poate monta/demonta in 10 minute, are rezervor propriu de apa, recipient propriu pentru apele uzate si legaturile pentru racordul electric. Se poate alimenta in lipsa curentului electric si de la un generator propriu. Atat rulota cat si linia tehnologica sunt fabricate conform normelor de siguranta alimentara si au agrement U.E.
Rulota se poate inchiria cu sau fara sasiu, in functie de optiunea francizatului. Termenul de inchiriere este de 4 ani. Francizorul asigura service gratuit pentru rulota.
Puteti vizita un pavilion Dulce D`or amplasat langa Magazinul Bucur – Obor in Bucuresti!

Pentru a va convinge ce parere au altii despre aceasta afacere va rog sa urmati linkurile de mai jos.

Bursa.ro articol 14.03.2008

0 Shares
You May Also Like