Eticheta de trimitere a florilor

0 Shares
0
0
0

Florile sunt cadouri minunate pentru practic orice ocazie, dar exista cateva reguli de baza ale etichetei de flori.

Trandafiri rosii: trandafirii rosii sunt intotdeauna un mare cadou pentru un iubit pentru practic orice ocazie sau pentru nicio ocazie. Intr-adevar, puterea unui “Te iubesc” in spatele trandafirilor rosii lungi este o idee castigatoare pentru orice ocazie si este deosebit de puternic mesajul atunci cand este dat subit.

Trandafirul rosu semnifica “dragoste romantica”, deci poate fi un pic cam mult in unele cazuri. Cu toate acestea, cei mai multi vor gasi ca trandafirii rosii si sunt castigatori consecventi. Puteti alege si cutii flori interesante.

Trandafiri galbeni: trandafirii galbeni sunt floarea prieteniei. Ele sunt un cadou perfect pentru un coleg sau un frate. Cu toate acestea, ei ar putea fi prea timizi pentru a-si exprima interesul romantic. Ei nu exprima romantismul trandafirului rosu.

Roz trandafiriu: trandafiri roz sunt florile iubirii secrete. Ele sunt un mediu perfect intre prietenia unui trandafir galben si dragostea romantica a trandafirului rosu. Ele exprima o iubire secreta si nu trebuie sa fie confundate pur si simplu ca un dar de prietenie, cum ar fi trandafirul galben.

Trandafiri albi: trandafirii albi sunt florile iubirii nevinovate. Ele sunt ideale pentru membrii familiei si ocazii de familie, chiar si inmormantari.

Garoafe: Garoafele sunt floarea fascinatiei. Ele sunt o floare ideala pentru a da un interes romantic care inca nu a inflorit intr-o relatie.

Orhideele: Orhideele sunt florile iubirii si frumusetii. Acestea pot fi date pentru aproape orice ocazie practic pentru oricine. Orhideele sunt flori atragatoare universal, care nu au semnificatii semnificative pentru majoritatea ocaziilor.

Daisy: Margaretele sunt florile iubirii loiale. Ele sunt o floare perfecta pentru a le da unei mame in Ziua Mamei sau pentru orice ocazie.

Crinul: Crinul este floarea puritatii si a dulcetii. Este o floare ideala pentru a o da unei nepoate sau unei fiice.

Crizantema: Crizantema este o floare de prietenie, asa ca va merge bine cu orice ocazie, dar poate nu este ideala pentru a exprima un interes romantic.

Florile sunt cadouri minunate si este dificil sa faci prea multe greseli atunci cand oferi flori pentru oricine. Dar daca urmati eticheta de mai sus, va veti putea exprima mai bine cu flori.

Cum stiu ce este potrivit atunci cand comand flori pentru o inmormantare?

Atributele de simpatie variaza de la o regiune la alta, deci cel mai bine este sa intrebati florarul dvs. ceea ce recomanda el. Uneori un florar va sti ce a ordonat familia sau ce alte tribute sunt trimise si poate crea ceva pentru tine, care va fi o completare frumoasa a celorlalte flori.

Florararul ar trebui sa fie, de asemenea, familiarizat cu orice restrictii pe care le-ar putea avea casa funerara sau cimitirul. In plus, daca o familie are cereri speciale, florarii locali sunt de obicei anuntati si va pot transmite aceste informatii.

Am vazut in ultima vreme o multime de aranjamente florale diferite la serviciile funerare. Ce este cel mai bun? Cum comand un design “special”? Despre toate acestea discutam intr-un articol viitor.

0 Shares
You May Also Like