“Florin Citu si varul Flutur adancesc ruptura din PNL!” Ce gafe s-au facut la vizita de la Botosani

0 Shares
0
0
0

Poate ca nu toti botosanenii iubesc politica sau sunt ancorati in ceea ce se intampla pe la usile marilor edili din judet sau chiar chiar din tara. Cu toate acestea, presa a “bubuit” la Botosani atunci cand, inopinat, prim-ministrul Romaniei, senator al curcumscriptiei Bucuresti si fost ministru al Finantelor Publice, Florin Citu s-a furisat practic la Botosani, presa avand accesul interzis la discutii.

“Initial a fost anuntata o prima locatie pentru actiune, in incinta Prefecturii, a doua zi presa a aflat ca de fapt are lor la Rapsodia. La aparitia jurnalistilor, purtatorul de cuvant al Prefecturii a revenit cu alt mesaj, prin care a transmis noua locatie si faptul ca lucrarile vor fi inchise.” relateaza botosaneanul.ro.

Tot din botosanenanul.ro aflam ca inaintea lui Citu a ajuns la Botosani presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur care a fost intrebat de catre jurnalisti de ce la Suceava presa a putut intra la conferinta de presa, iar la Botosani nu. Flutur a raspuns ca aceasta decizie a fost luata de catre Prefectura Botosani.

Jurnalistii din Botosani, exclusi de la conferinte de presa

Chestiuni politice sau nu, cetatenii au aflat din stirile de Botosani despre aceste vizite ascunse si gafe facute la nivel politic de catre mai marii conducatori.

Orice conferinta de presa sustinuta de catre anumiti oameni publici, este efectuata si in fata presei, avand totodata aceasta meserie, de a transmite oamenilor informatii despre tot ce se intampla in oras, judet sau municipiu.

Botosaneanul relateaza concret aceste situatii neplacute atat pentru ei, ca jurnalisti, cat si pentru cetateni, care au dreptul ca cunoasca ceea ce se intampla la nivel de judet, fie de natura politica sau administrativa.

Practic, conferintele de presa au rolul de a transmite populatiei ceea ce se intampla in tara, cat si in judete, proiecte noi, planuri de viitor sau ceea ce tine de infrastructura, aceste lucruri fiind transmise mai departe de catre jurnalisti.

Sunt lucruri de interes pentru orice persoana, cat si pentru a afla realitatea in care traim.

Botosaneanul.ro este unul dintre trusturile de presa locale care are scopul de a transmite noutati zilnice despre tot ce se intampla in judet, fie ele de natura administrativa, politica, sociala, reportaje, anchete sau investigatii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…