Furtune pneumatice pentru afacerea ta

0 Shares
0
0
0

Furtunele industriale sunt folosite astazi intr-o sumedenie de domenii, chiar daca, aparent, acestea nu isi gasesc prea multe intrebuintari. In fond, la ce anume putem folosi un fortun? Nu cu multa vreme in urma, furtunurile erau vazute doar pentru transportul lichidelor dintr-un recipient in altul.

Aveam furtunuri la udatul florilor sau al gradinii, iar in alte cazuri, era pe post de prelungitor pentru a aduce apa dintr-o incapere in alta. Ulterior, s-au descoperit multiple intrebuintari ale furtunelor, mai ales cand acestea au inceput sa fie folosite la scara industriala.

De fabricatii speciale, cu insertii metalice sau din alte materiale rezistente, furtunele reprezinta astazi instrumente de forta in afaceri care depind in mare parte de prezenta si buna functionare a acestora.

Spalatorie auto fara furtun? Greu de imaginat

Unul dintre cele mai vizibile locuri in care putem intalni furtunuri pentru uz frecvent este cel al spalatoriilor. Indiferent ca vorbim despre spalatoriile auto sau de covoare, furtunele de presiune sunt esentiale pentru bunul mers al afacerii. Acestea trebuie conectate la instalatii de presiune, prin care apa sa poata fi directionata spre obiectul pe care il avem de curatat.

De asemenea, furtunurile din acest domeniu trebuie sa fie rezistente, cata vreme prin ele nu trece doar apa, ci si diferiti detergenti si solutii de curatare, cu rol abraziv si coroziv, care pot deteriora foarte usor instalatiile folosite.

Furtunurile, esentiale pentru vulcanizare

De asemenea, furtunurile de presiune sunt vazute in toate vulcanizarile auto. Practic, aici vorbim despre furtune tehnovest conectate la instalatii de aer comprimat, care sunt directionate sub presiune catre anvelopele autoturismelor.

Cele mai uzuale in astfel de cazuri sunt furtunurile spiralate. Acestea au avantajul de a fi rezistente, dar si flexibile in acelasi timp, avand darul de a fi elastice si usor de depozitat in caz de nefolosire.

Suflante cu aer industriale

Nu in ultimul rand, avem astazi suflantele de aer, care folosesc de asemenea furtunuri industriale. Indiferent ca vorbim despre ateliere mici sau de hale mari de productie, acestea au rolul lor, atunci cand vorbim despre sisteme profesionale de curatare. Indiferent ca vorbim despre domeniul auto sau despre ateliere de mecanica fina, suflantele cu aer pot da rezultate bune in operatiunile de curatare a componentelor diferitor mecanisme.

Se stie ca praful si murdaria, in general, sunt dusmani de temut ai unitatilor informatice, dar si ai masinilor si uneltelor mecanice, in general. Prin urmare, folosirea de furtune pneumatice tehnovest penumatikatlas reprezinta o alegere perfecta pentru a pune aceste afaceri pe roate.

0 Shares
You May Also Like