garsoniere

Garsoniera de 16.000 euro in Bucuresti!

0 Shares
0
0
0
garsoniereCea mai ieftina oferta din cadrul targului imobiliar Project Expo “Prima casa” este o garsoniera de 16.000 de euro in Bucuresti, potrivit NewsIn.
Totodata, pretul pentru un apartament de patru camere, complet finisat, din zona Pache Protopopescu ajunge pana la 362. 550 euro.
“Cea mai ieftina locuinta pusa la vanzare in cadrul editiei de toamna a targului Project Expo este o garsoniera amplasata intr-un bloc de 160 unitati locative, dintre care 118 garsoniere, iar aceasta este finisata la cheie”, a declarat pentru NewsIn Sorin Sararu, reprezentantul Project Events.
Potrivit organizatorilor, la cea de-a doua editie a targului dedicata programului “Prima casa” participa peste 60 de dezvoltatori si agenti imobiliari, iar 80% dintre oferte pot fi accesate prin acest program, preturile medii pentru garsoniere fiind cuprinse intre 45.000-80.000 de euro.
“Cele mai cautate oferte din cadrul targului sunt cele pentru garsoniere si apartamente de doua camere, deoarece acestea se potrivesc conditiilor prevazute in programul guvernamental. Oamenii se orienteaza mai putin spre apartamente de trei sau patru camere si tip penthouse”, a adaugat Sorin Sararu.
Potrivit reprezentantilor Project Events, dezvoltatorii imobiliari au redus preturile in medie cu 10-12%, fata de editia precedenta. De asemenea, multi dintre dezvoltatori au venit cu oferte de masini pentru achizitionarea unui apartament din ansamblurile pe care le detin, altii ofera chiar si mobilierul in pretul casei.

Locuintele “de criza” vor fi ieftine, dar cu suprafete mici

Apartamentele aflate in prezent in stadiul de proiectare vor fi “locuinte de criza”, cu preturi mici, suprafete din ce in ce mai reduse si construite cu materiale si tehnologii de slaba calitate, apreciaza principalul actionar al dezvoltatorului Impact Developer & Contractor, Dan Ioan Popp.
“Stocul actual de locuinte facute cu cele mai bune tehnologii si materiale ce caracterizau varful pietei acum un an este in scadere. Totodata, mutarea accentului pe preturi mici, neverosimil de mici, determina ca materialele si tehnologiile utilizate la noile constructii sa fie slabe calitativ, precum si suprafetele sa devina din ce in ce mai mici.
Viitoarele locuinte, care se afla acum in proiectare, sunt adevaratele locuinte de criza”, a declarat Dan Ioan Popp. Acesta le recomanda celor care respecta conditiile pentru programul guvernamental de garantare a creditelor imobiliare “Prima Casa” sa se inscrie in perioada imediat urmatoare, pentru ca in 6-18 luni este posibil ca accesul la proiect sa fie mai dificil.
“Cine poate, ar trebui sa profite de conditiile actuale impuse de banci, conditii ce pot deveni mai restrictive in viitor”, sustine Popp. Impact participa la un targ imobiliar cu mai multe oferte pe care le considera adaptate actualului context economic. Una dintre facilitati este achizitionarea unui apartament de doua camere cu un avans de 2.750 euro si rezervarea unitatii timp de 90 de zile, pana la finalizarea dosarului bancar. In cazul unui refuz din partea bancii sau daca ansamblul imobiliar nu se potriveste asteptarilor, clientul primeste integral toti banii inapoi, potrivit companiei.
Totodata, dezvoltatorul propune si “discountul de grup” pentru proiectul Greenfield, din nordul Bucurestiului, prin care mai multi prieteni care se hotarasc sa cumpere in acelasi bloc obtin reduceri de pret si posibilitatea amenajarii propriei scari de bloc.
0 Shares
You May Also Like