Gazduirea Web de tip reseller - creeaza-ti sau dezvolta-ti afacerea personala si profita de o sursa suplimentara de venit

Gazduirea Web de tip reseller – creeaza-ti sau dezvolta-ti afacerea personala si profita de o sursa suplimentara de venit

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca lumea virtuala a devenit atat de importanta pentru activitatea umana zilnica, aceasta ocupa o pozitie cruciala si pentru afacerile din diferite domenii. Deoarece succesul unui business, se afla intr-o stransa relatie de interdependenta cu mediul online, reseller hosting-ul e tot mai solicitat printre serviciile de gazduire web furnizate de companii, fiind o sursa foarte buna de profituri suplimentare la salariul tau de baza.

Esti in cautarea unei surse aditionale de venit pentru afacerea ta? Sau pur si simplu vrei sa afli cum poti face bani online? Atunci, reseller hosting-ul este oportunitatea perfecta pentru realizarea scopurilor tale.

De ce trebuie sa incepi o afacere in domeniul reseller hosting-ului?

Pentru multi antreprenori si proprietari de afaceri, furnizarea serviciilor de reseller hosting a devenit o metoda de crestere si obtinere a resurselor financiare suplimentare. Afacerea data se caracterizeaza prin posibilitatea de a combina propria gazduire web cu gazduirea de baza. Totul porneste de la compania care iti furnizeaza servicii de hosting de tip reseller, iar tu doar dai in chirie un spatiu de stocare pe hard disk si o latime de banda altor companii cu afaceri de dimensiuni mai mici. Cu alte cuvinte, aceasta afacere este construita fara investitie in dotari sau infrastructura. Tot ce trebuie sa stii este sa vinzi servicii de web hosting posesorilor de site-uri, si, crede-ma, numar acesta este intr-o crestere exponentiala, iar piata este foarte dinamica si cu o putere de cumparare excelenta.

Care sunt avantajele acestei optiuni pentru intemeierea sau dezvoltarea unei afaceri?

  1. Fara investitii. Fiind o solutie de afacere online accesibila si cu costuri minime, aceasta iti ofera posibilitatea de a profita de un start foarte simplu. Comparativ cu compania de la care cumperi tu hosting, nu va trebui sa investesti in data centre enorme si nici sa protejezi resursele tale de atacuri si hackeri.
  2. Tii clientul in companie. Daca deja detii un business in domeniul online, web hosting-ul de tip reseller iti completeaza pachetul de servicii pe care le furnizezi clientilor, astfel incat acestia sa nu apeleze la o alta companie, fapt ce iti garanteaza un numar mai mare de clienti sau chiar te ajuta sa eviti pierderea acestora. Mai mult chiar, prestarea serviciilor aditionale ofera comoditate in plus clientilor tai.
  3. Flexibilitate. Reseller-ul iti ofera posibilitatea de a-ti gestiona individual planurile si de a structura conturile dupa propria dorinta.
  4. Ai o multime de optiuni la dispozitie. De altfel, cu acest tip de hosting, poti oferi clientilor tai si caracteristici individuale, precum panou de control, e-mail, scripturi suplimentare si diverse instrumente de monitorizare a website-urilor.
  5. Faci economie de resurse. Pachetele de reseller sunt avantajoase si datorita faptului ca pot seta cu exactitate, resursele necesare activitatii unui site web.

Astfel, hosting-ul de tip reseller devine potrivit pentru afacerile de dimensiuni mai mici si nu se deosebeste de un pachet inchiriat de la companiile orientate exclusiv pe furnizarea serviciilor de gazduire web.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…