Hotelul pentru adulti: cine isi poate face check-in aici si ce este atat de special legat de aceasta oferta?

Hotelul pentru adulti: cine isi poate face check-in aici si ce este atat de special legat de aceasta oferta?

0 Shares
0
0
0

Parintii au nevoie si ei de o pauza de la cresterea copiilor, nu? De ce sa nu o petreci intr-un hotel destinat doar adultilor, intr-o destinatie de vis? Cei mici ii viziteaza pe bunica si bunicul in timp ce voi va relaxati in hotelul pentru adulti. Sau poate nu ai copii si, prin urmare, vrei sa te relaxezi langa piscina fara ca cei mici sa se joace? Chiar si atunci, un hotel pentru adulti este o alegere buna!

Definitie: ce este un hotel pentru adulti?

Dupa cum sugereaza si numele, vei intalni doar adulti intr-un hotel pentru adulti, copiii mai mari si tinerii pot face exceptie. Bebelusii si copiii mici, pe de alta parte, nu sunt prezenti. Hotelul pentru adulti sau – in limba engleza – „adult only hotel” este orientat in mod special catre nevoile turistilor fara copii.

Majoritatea hotelurilor de acest tip sunt de lux si ofera in principal cazare de cinci stele, precum aceste oferte hotel Adam Eve.

Baza hotelurilor pentru adulti este in mod clar asupra relaxarii maxime; indiferent daca este vorba de parinti in timpul unei scurte pauze din viata de zi cu zi sau pentru adultii singuri, precum si pentru cupluri care doresc sa se relaxeze departe de zgomotul copiilor.

Multe hoteluri pentru adulti se caracterizeaza prin facilitati extinse care pot merge in directii diferite. Unele au o oferta de wellness deosebit de bine dezvoltata, in timp ce altele se concentreaza pe activitati sportive. Hotelurile destinate exclusiv adultilor, cu un accent culinar, devin, de asemenea, din ce in ce mai populare, deoarece te ademenesc cu mancaruri si preparate cu totul speciale.

Cine are voie in hotelul pentru adulti?

De fapt, la aceasta intrebare se poate raspunde cu usurinta folosind expresia „hotel numai pentru adulti”, dar limita de varsta a oaspetilor variaza in functie de hotelul ales. Bebelusii si copiii mici nu au voie in niciunul dintre ei.

Unii stabilesc limita de varsta minima pentru check-in la doisprezece ani. Cu toate acestea, cazarile care primesc doar oaspetii cu varsta de 14 sau 16 ani sunt mai frecvente. Desigur, exista si hoteluri care accepta doar turistii care au atins deja varsta majoratului.

Oaze de calm in hotelul pentru adulti

Linistea joaca un rol important intr-un hotel pentru adulti fara copii. Pentru ca: oaspetii includ si parinti care au avut in sfarsit ocazia sa plece in vacanta fara urmasii lor. Cand viata de zi cu zi se caracterizeaza prin tipete de bebelusi si copii mici nelinistiti, pauza in hotelul pentru adulti este momentul potrivit.

Prin urmare, accentul se pune adesea pe camere linistite, colturi de lectura sau biblioteci , pajisti cu sezlonguri de relaxare si zone de relaxare intr-o zona spa .

In loc de un spatiu de joaca si un program de animatie plin de culoare pentru tineri, poti astepta cu nerabdare o gama larga de optiuni de welness in hotelul pentru adulti.

Reincarca-ti bateriile in baia de aburi sau in sauna ori rasfata-te cu un masaj sau un tratament de infrumusetare. Astfel de extra optiuni pot fi gasite in foarte multe hoteluri pentru adulti. Hotelurile destinate exclusiv adultilor in destinatii care nu pot avea o plaja privata ofera adesea oportunitati de inot, cum ar fi o piscina interioara sau in aer liber.

In hotelul pentru adulti nu vei gasi un program de animatie care este adesea orientat spre copii si tineri, dar asta nu inseamna ca nu exista. Fie ca este vorba de un spectacol de teatru interesant , de un concert live sau de o petrecere la hotel : diferite optiuni sunt concepute pentru divertismentul adultilor, in functie de tipul de hotel. Lectura de carti, degustari de vinuri sau evenimente interesante, cum ar fi o cina thriller, pot fi cu siguranta posibile in hotel pentru adulti.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…