Huse ieftine pentru telefonul tau mobil

0 Shares
0
0
0

Telefonul mobil este unul dintre gadgeturile cele mai folosite ale zilelor noastre. Acesta a ajuns chiar sa fie mai folosit decat alte obiecte pe care le avem la birou, precum laptopul sau computerul personal.

Cel putin daca stam sa socotim timpul in care vorbim la telefon intr-o zi, mesajele transmise ori conversatiile si transferul de fotografii pe diferse aplicatii ori retele de socializare, acestea ajung sa insumeze uneori ore intregi, care bat la acest capitol alte obiecte de care ne folosim zilnic.

Din acest motiv, nevoia unei protectii adecvate este tot mai mare, astfel incat utilizatorii recurg la solutiile pe care le au la indemana pentru aceasta: fie merg in magazinele specializate, fie apeleaza la ofertele de pe internet.

Care sunt insa criteriile dupa care ne alegem o husa pentru telefon? Designul, functionalitatea? Nu o sa va vine sa credeti, dar unul dintre primele criterii selectate de utilizatori pe internet este pretul. Asa este: oamenii doresc lucruri ieftine, de care sa se foloseasca o anumita perioada, dupa care sa le schimbe la fel de usor. Ce modele de huse telefoane ieftine gasim insa de cunparat? Vom vedea in cele ce urmeaza.

Huse din plastic, netransparente

Printre modelele ieftine de huse pe care le putem achizitiona, se numara cele din material plastic, fara prea multe functiuni si facilitati. Astfel, o husa samsung s7 edge de plastic, simpla, de tip carte sau agenda, poate fi cumparata cu cateva zeci de lei din magazinele specializate. Fie ca sunt din imitatie de piele sau din PVC simplu, aceste huse asigura o protectie primara telefonului nostru, fara a ne oferi alte facilitati.

Prin urmare, telefonul nu se va deschide automat atunci cand dam deoparte gata principala, nici nu va raspunde la apeluri ori ne va indica ora sau temperatura ambientala in regim de stand-by. Pur si simplu, acesta va sta inchis pe perioada de repaos, urmand ca deschiderea sa o facem manual, atunci cand deschidem husa s7 edge.

Huse din silicon, pentru colturi

Un alt model, ieftin si la moda printre husele de telefoane din zilele noastre sunt cele din silicon, cu protectie pentru colturi. Acestea asigura protectie doar pentru partile laterale ale gadgeturilor, lasand insa ecranul si carcasa descoperite.

Din acest punct de vedere, putem spune ca modelele de huse tip rame din silicon, desi asigura vizibilitate totala telefoanelor si acces total la butoanele si mufele laterale, lasa neprotejate exact partile cele mai importante ale unui telefon mobil.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…