Iarna aceasta, Tresa te echipeaza – iata linia de imbracaminte de protectie pregatita pentru tine!

0 Shares
0
0
0

Tresa este magazinul online ce echipeaza eroii de zi cu zi! Si tu esti un erou daca te numeri printre cei care, indiferent de sezon, sunt nevoiti sa lucreze in spatiul exterior. Este cumplit, mai ales acum pe timp de iarna, sa desfasori activitati in aer liber fara a fi complet echipat. Cu siguranta stii deja acest lucru, asa ca nu voi mai plusa asupra sa, voi trece direct la subiect.

Tresa este recomandarea mea pentru tine atunci cand esti in cautarea echipamentului perfect pentru tine. Aici vorbim de calitate deplina, atat la capitolul imbracaminte de protectie, cat si la capitolul incaltaminte de protectie. Bineinteles, stocul de la Tresa nu se rezuma doar la asta. Aici gasesti si echipamente pentru protectia ochilor, protectie auditiva, echipamente de protectie pentru lucru la inaltime si nu doar atat. Gasesti totul pe tresa.ro.

Imbracamintea de protectie de la Tresa – fii in siguranta pe toata perioada sezonului rece

Daca accesezi tresa.ro vei intra in contact cu o gama selecta de imbracaminte de protectie. Aici gasesti atat tricouri, cat si veste de protectie, clasice sau impermeabile, jachete de protectie si multe altele. Sa stii ca acestea poarta semnatura unor producatori celebri dintre care amintim de Cerva, DuPont, OS si Fridrich&Fridrich.

Iti recomand sa alegi doar produsele perfecte pentru a fi purtate pe perioada sezonului rece. Opteaza pentru produsele izolate termic, caci ai nevoie de caldura mai mult ca oricand. Preturile nu sunt asa de speriat – gandeste-te ca investesti in calitate, nu in fake-uri sau alte produse.

Confortul pe care il resimti trebuie sa fie optim din cap pana in picioare. Pe langa imbracamintea de protectie super calitativa pe care o gasesti la Tresa, achizitioneaza-ti si incaltaminte de protectie, tot din acelasi stoc.

Din nou, nu face in niciun fel rabat de calitate, caci corpul tau are nevoie de protectie adecvata pe perioada sezonului rece. Gasesti pe tresa.ro pantofi de protectie, bocanci, dar si cizme de protectie si chiar accesorii pentru incaltaminte.

Daca optezi, spre exemplu, pentru bocanci de protectie, alege in functie de mediul in care urmeaza sa ii folosesti. Poate fi vorba de interventii, industria usoara, domeniul farmaceutic sau alimentar, constructii, industria grea si asa mai departe. Mai multe detalii regasesti in cadrul site-ului oficial.

Iti las aici datele de contact ale personalului Tresa. Iti vor fi de mare ajutor daca ai nevoie si de alte detalii:

Bd. Timisoara, Nr. 104 E, Sector 6, Bucuresti

0371 097 957

comercial@tresa.ro

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…