Iasul, o veritabila scoala de stomatologie

0 Shares
0
0
0

Atunci cand ne gandim la Iasi, nu putem omite faptul ca aici a fost infiintata prima universitate din tara, fiind locul unde s-au scolit generatii intregi de carturari si oameni politici de anvergura. Pe de alta parte, Iasul poate fi considerat o adevarata pepiniera pentru tinerii stomatologi si serviciile oferite de acestia, avand una dintre cel mai bine cotate universitati de medicina din tara.

Astfel, la specializarea stomatologie Iasi termina anual sute de studenti din tara si peste hotare, care aplica si duc mai departe cunostintele dobandite aici. Din acest punct de vedere, putem spune ca serviciile stomatologice au cunoscut o adevarata dezvoltare in ultimii ani in Iasi, acestea fiind din ce in ce mai accesibile si, din ce in ce mai solicitate.

Acest lucru poate fi pus nu doar pe seama specialistilor scoliti aici, ci si a campaniilor de informare si a constientizarii, de catre populatie, a riscurilor pe care le implica ignorarea sanatatii orale.

Servicii integrate in stomatologie

In ciuda diversitatii si abundentei de cabinete stomatologice, putine sunt clinicile care ofera solutii complete pentru sanatatea orala. Astfel, majoritatea pun accentul pe serviciile de baza, precum stomatologie generala, ortodontitie sau parodontologie, in care avem de-a face cu interventii nu atat de complexe. Acestea au avantajul ca ofera tratament si solutii rapide la cele mai frecvente afectiuni ale cavitatii bucale, precum cariile sau infectiile.

Sunt insa si clinici care ofera servicii de stomatologie integrate. Astfel, in momentul in care avem nevoie de o radiografie nu va mai trebui sa ne deplasam la o alta clinica specializata, inctrucat vom avea in acelasi loc si servicii de radiologie complexe. Cu ajutorul lor, medicii specialisti nu doar ca vor putea pune un diagnostic complet, dar vor putea concepe si schema de tratament si de interventia cea mai adecvata.

Tehnologii de varf

Nu in ultimul rand, atunci cand apelezi la servicii stomatologie Iasi, poti fi convins ca in unele clinici vei putea beneficia de tehnica de varf in ceea ce priveste atat tratamentul dintilor, cat si in domeniul implantologiei. In acest domeniu s-au facut pasi uriasi in ultima perioada, astfel incat orice persoana poate spera la recapatarea zambetului prin intermediul unui implant reusit.

Iar daca pana nu demult ideea unui implant dentar era vazuta ca o solutie extrema, de ultim moment, acum, aceasta a devenit mai mult decat uzuala. Nu mai trebuie sa stai cu dintii lipsa in urma unei extractii dentare si nici sa iti ascunzi zambetul din cauza anumitor afectiuni. Implanturile dentare au devenit mai mult decat accesibile si, inainte de toate, sunt o solutie sigura pentru redobandirea sanatatii tale orale.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…