Iată 8 idei de cadouri pentru care orice student se va bucura

Iată 8 idei de cadouri pentru care orice student se va bucura

0 Shares
0
0
0

Pregătind un cadou pentru un student, fie că este pentru ziua lui de naștere sau orice altă ocazie, îi arăți recunoștința ta și faptul că îl susții și te-ai gândit la el. Nu contează dacă este vorba de un prieten, sau cineva din familie, cu siguranță va aprecia dacă alegi să îi oferi ceva care să-i fie de folos în drumul său academic sau pur și simplu ceva care să-l înveselească și să îl binedispună. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Pentru început, încearcă să le cunoști preferințele și gusturile, iar apoi orientează-te înspre ceva practic și util.

Vezi aici 8 idei de cadouri pentru un student

  1. O pereche de căști de calitate

O pereche de căști poate salva viața unui student, mai ales dacă locuiește la cămin sau are colegi de apartament, pentru că poate asculta ce dorește fără să deranjeze pe nimeni, poate viziona orice și le poate folosi chiar și pentru a studia.

  1. O agendă de planificare și organizare

Acestea sunt agende special destinate pentru a-ți planifica luna, săptămâna și ziua, organizate în așa fel încât să îți poți nota toate task-urile pe care vrei să le îndeplinești, examenele, prezentări, proiecte și o poți face într-un mod estetic, pentru a face lucrurile mai plăcute.

  1. Un blender

Un cadou ideal pentru studenți, pentru că îi ajută să includă mai multe fructe și legume în alimentația lor, pentru că își pot prepara cu ușurință smoothie-uri sau alte preparate sănătoase. Altex.ro îți vine în ajutor, alege un blender de aici și împachetează cutia frumos pentru un efect mai mare asupra celui care primește darul tău!

  1. Un espressor

Fie că optezi pentru unul cu pastile sau unul automat, un espressor va fi un cadou pentru care orice student se va bucura, pentru că este mult mai plăcut să mergi la cursuri sau să studiezi atunci când poți să-ți faci o cafea bună acasă.

  1. Un Kindle

Prin intermediul acestuia, studenții pot citi cărți sau cursuri într-un mod foarte practic, pentru că datorită bazei de date mari pe care Kindle-ul o are, nu ești nevoit să cari în rucsac multe cărți. Este genial pentru facultate sau pentru călătorii.

  1. Un încărcător portabil

Studenții au mereu laptopul și telefonul la ei, pentru că de multe ori iau notițe pe laptop în timpul cursurilor, învață în cafenele sau se întâlnesc cu colegii pentru finalizarea proiectelor, astfel că un încărcător portabil le oferă libertate, pentru că nu depind de o priză și își pot continua liniștiți activitatea.

  1. Un rucsac sau o geantă pentru laptop

Ar fi o idee bună să îi oferi o geantă sau un rucsac nou, mai ales dacă s-a plictisit de cele vechi. I-ar fi foarte de folos pentru a-și lua laptopul cu el, agenda, mâncare la pachet sau orice altceva îi este necesar.

  1. O lampă de birou

O lampă este un cadou cât se poate de simplu, dar pe atât de util, mai ales dacă va dori să studieze și să citească seara, poți alege un model care să se potrivească cu personalitatea lui și stilul în care și-a organizat biroul.

Prin urmare, dacă îți faci timp să găsești un cadou bine gândit, care să-i fie de folos și care să îi facă studenția mai frumoasă, îți va fi cu siguranță recunoscător și le va folosi cu gândul la tine. De asemenea, îl va motiva și se va simți apreciat și încurajat, știind că are persoane dragi care îl susțin.

Sursă foto: Pexels.com

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…