Idei de jocuri si jucarii educative pentru copii

Idei de jocuri si jucarii educative pentru copii

0 Shares
0
0
0

Activitatile pentru dezvoltarea emotionala pot face diferenta pentru sanatatea sociala si emotionala a copilului. Activitatile social-emotionale pot ajuta copiii sa-si inteleaga sentimentele si sa invete cum sa-si exprime emotiile in moduri sanatoase.

Atunci cand copiii mici, copiii de varsta prescolara, copiii si adolescentii joaca diferite jocuri de societate si practica activitati social-emotionale, sunt mai putin susceptibili de a exploda in tanturi si furie. Ei vor fi inca frustrati si suparati, dar intensitatea si durata vor scadea in timp, dat fiind faptul ca vor invata abilitati eficiente de autoreglementare si strategii pentru a-si gestiona furia.

Redarea jocurilor de dezvoltare social-emotionala pentru copii reprezinta o modalitate eficienta de a ajuta copiii sa inteleaga sentimentele si sa invete abilitatile sociale necesare pentru a-si regla emotiile. Atunci cand copiii inteleg sentimentele lor, acestia se confrunta cu mai putin stres si pot incepe sa petreaca mai mult timp concentrandu-se pe invatare.

O colectie de jocuri social-emotionale pentru copii de toate varstele, care sa cuprindap printre altele si  patrula catelusilor este mai mult decat necesara pentru cei mici, asa ca in continuare vom enumera cateva asemenea jocuri educative.

Un set de carti pentru a invata scaderea – Figuro Learning Resources este ideal pentru cei mici pentru ca acestia vor invata sa recunoasca numerele, si vor putea totodata sa invete scaderea facand si proba de verificare.

Numaratoarea colorata din lemn natural este perfecta pentru o dezvoltare timpurie a celor mici, asa ca o putem considera o jucarie educativa potrivita. O astfel de numaratoare ajuta la imbunatatirea capacitatii de concentrare, iar cei mici vor putea astfel sa invete mai rapid si mai usor operatiile matematice simple: adunarea si scaderea.

Setul de sortare culori Learning Resources poate fi considerat deasemenea ideal pentru parintii care cauta jucarii educative pentru copiii lor. In acest fel, cei mici vor invata si culorile, dar si fructele si legumele.

Deasemenea, un et educativ de sortare, numarare si recunoasterea culorilor Learning Resources poate fi deasemenea ideal pentru cei mici dat fiind faptul ca utilizand acest set educativ, vor invata sa numere, vor recunoaste culorile si vor invata multe alte lucruri interesante. un asemenea set are incluse cuburi colorate, cuburi numerotate, figurine dar si un ghid de activitati in limba romana.

Parintii care isi doresc sa cumpere jocuri si jucarii educative pentru copilasii lor pot opta acum si pentru un set educativ pentru sortat si recunoasterea formelor si culorilor,Learning Resources Alfabet cu ghinde, iar in acest fel cei mici vor invata alfabetul pe ghinde.

Pentru copiii care deja sunt mai marisori, parintii pot opta de exemplu pentru un joc Domino, sau isi pot indrepta atentia spre diferite alte jocuri.

Asadar, dupa cum se poate vedea, in prezent parintii au posibilitatea de a descoperi o multime de jucarii si jocuri educative pentru cei mici, asa ca pot achizitiona jocuri sau jucarii educative pentru acestia. Cu cat se au mai mult ocazia cei mici sa se joace asemenea jocuri, cu atat mai bine pentru ei, pentru ca pot avea parte de o dezvoltare perfecta.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…