Importanta categoriilor in optimizarea SEO

Importanta categoriilor in optimizarea SEO

0 Shares
0
0
0

Categoriile sunt foarte importante pentru site-ul vostru web si de aceea cel mai bine ar fi sa contractati o firma optimizare seo pentru a face aceste categorii, si cel mai bine tot site-ul. Chiar daca arhivele de taxonomie sunt astfel foarte importante, de obicei nu primesc atentia pe care o merita.

Pentru a face paginile  de categorii minunate, de multe ori nici macar nu trebuie sa faceti asa de mult. Adaugati doar un continut introductiv. Adaugati cateva linkuri catre acel continut introductiv care indica ceea ce doriti sa se indexeze. De ce este importanta structura site-ului?

Structurarea site-ului dvs. web este cruciala atat pentru utilizare dar si pentru indexarea si clasarea pe motoarele de cautare. O multime de site-uri nu au o structura decenta pentru a ghida vizitatorii spre produsul pe care il cauta. In afara de aceasta, avand o structura clara a site-ului, veti ajuta la o mai buna intelegere a site-ului  de catre Google, deci acest lucru este foarte important pentru SEO.

Structura site-ului vostru are o importanta deosebita pentru experienta utilizatorului  de pe site-ul vostru web. Daca vizitatorii pot gasi produsele si informatiile pe care le cauta, sansele de a ii face clienti pot creste. Cu alte cuvinte, ar trebui sa ii ajutati sa navigheze prin magazinul vostru. O structura buna a site-ului va va ajuta sa faceti acest lucru.

Navigarea ar trebui sa fie usoara. Trebuie sa va clasificati postarile si produsele intr-un mod care sa fie usor de gasit. Noile segmente de public ar trebui sa poata intelege instantaneu ce fel de produse vindeti.

Structura unui site sau a unui magazin are o importanta deosebita pentru sansele sale de a se clasifica in motoarele de cautare. In opinia noastra, exista trei motive principale pentru aceasta:

  1. Ajuta Google sa “inteleaga” site-ul pe care il aveti

Modul in care structurati site-ul  va oferi motorului Google indicii importante despre locul unde puteti gasi cel mai important continut. Structura site-ului  determina daca un motor de cautare poate intelege ce este site-ul  si ce vinde. De asemenea, determina cat de usor va va gasi un motor de cautare si va indexa continutul anumitor produse. O structura buna ar putea, asadar, sa conduca la un rang superior in Google.

  1. Puteti concura cu ceilalti cu autorul paginilor de continut / articole din categoria respectiva. Acest lucru va merge mult pentru a va asigura ca atunci cand un utilizator intra pe o astfel de pagina, va avea ce sa citeasca. O buna pagina ar trebui sa ma faca sa vreau sa citesc / sa vad mai multe, nu mai putin din site-ul vostru.
  2. Descrierea categoriei

Aceasta inseamna ca fiecare categorie si eticheta trebuie sa aiba un text scris personalizat. Nu este greu, dar poate fi o munca indelungata. Nimeni nu a spus ca va fi usor.

Pluginul Yoast SEO va ajuta sa va optimizati paginile de categorii: analizeaza continutul paginii  de categorie. In plus, va permite sa modificati detaliile sociale pentru pagini de categorii si va ofera o previzualizare a fragmentelor. Este foarte important si modul in care aceste articole se prezinta pe facebook de exemplu.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…