Importanta creativitatii in afacerea ta

Importanta creativitatii in afacerea ta

0 Shares
0
0
0

Companiile de succes se nasc din idei creative implementate in mod corect. Daca unul dintre aceste elemente nu se afla in ecuatie, compania va avea mai putine sanse de a se remarca pe piata si, prin urmare, de a supravietui.

Din acest motiv, 16 aprilie marcheaza ziua mondiala a creativitatii si inovarii pentru a reaminti populatiei rolul fundamental pe care acesti doi piloni ai societatii il au nu doar in activitatile economice, ci si in cultura, in expresiile artistice si in zilele noastre.

Continuati sa cititi si descoperiti cum a luat nastere aceasta sarbatoare, care a fost impactul pandemiei asupra activitatilor legate de creativitate si beneficiile pe care creativitatea le poate aduce afacerii dvs.

Originea zilei creativitatii

Data care ne reuneste astazi s-a nascut in 2002 pentru a pune pe masa tot potentialul creativ al populatiei din intreaga lume.

Stim ca, indiferent de tara, populatia umana se confrunta zilnic cu probleme care necesita creativitate si utilizarea elementelor pe care le avem la indemana pentru a le rezolva; de aceea evidentierea acestor calitati devine esentiala pentru a continua sa experimentam, sa inovam si sa cream pentru planeta.

In plus, ziua mondiala a creativitatii si inovarii isi ia data de comemorare a nasterii unuia dintre cele mai creative personaje din istoria omenirii: ne referim la Leonardo Da Vinci, pictor, anatomist, botanist, arhitect, paleontolog, sculptor, om de stiinta, scriitor, poet, filozof, inginer si inventator al Renasterii italiene.

Creativitatea si pandemia

Potrivit studiului UNESCO, Re|thinking Policies for Creativity: Raising Culture as a Global Public Good, sectorul cultural si de agrement si-a vazut valoarea bruta scazuta cu 750 de miliarde de dolari ca urmare a pandemiei, care se traduce prin pierderea a 10 milioane de locuri de munca in 2020.

Aceste cifre sunt un exemplu al impactului pe care l-a avut pandemia asupra acestui sector, reducand astfel atat creatia, cat si inovatia la nivel mondial prin reducerea bugetului care a fost alocat acestor scopuri si redirectionarea acestuia catre nevoile momentului: sanatate si bunastare.

Beneficiile pentru afacerea dvs

Designul este unul dintre avantajele competitive ale afacerii tale – printre multe altele – care va face compania ta sa iasa in evidenta pe piata si sa profite de concurenta. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca esti creativ si inovator la radacina produsului sau serviciului tau, trebuie sa aplici aceleasi calitati atunci cand il prezinti publicului si il vinzi.

In acest sens, de ce sa nu personalizati facturile companiei dvs? Adaugarea culorilor si a siglei companiei la finalizarea unei comenzi este o modalitate excelenta de a inova si de a le oferi o experienta excelenta utilizatorilor, care cu siguranta ii va face sa revina.

De asemenea, puteti experimenta diferite strategii de atragere si conversie pentru afacerea dvs., astfel incat sa atrageti mai multi clienti si sa va cresteti profiturile in moduri inovatoare, creative si distractive.

In concluzie

Lumea antreprenorilor este foarte interesanta si plina de informatii. Asa ca nu mai sta pe ganduri, descarca dosarul de pe DocZilla, infinteaza-ti o firma si incepe procesul creativ care ar putea sa iti aduca si un profit mare!

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…