In ce conditii poate fi util un calculator second hand?

In ce conditii poate fi util un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

Calculatoarele au fost dispozitivele pe care acum aproximativ un deceniu, fiecare dintre noi le doream, datorita faptului ca acestea putea sa fie folosite in foarte multe scopuri la vremea respectiva.

In acea perioada, majoritatea utilizatorilor care isi doreau un echipament pentru acasa, se orientau spre un calculator, in defavoarea unui laptop, iar acest lucru era firesc vremurilor respective, daca stam sa ne gandim la faptul ca laptopurile in acele vremuri nu erau foarte performante.

Dupa ani si ani, in care laptopurile au evoluat foarte mult, se pare ca acestea au inceput safie din ce in ce mai apreciate de catre oameni, iar acestia au inceput incetul cu incetul sa cumpere laptopuri si sa renunte la calculatoare.

Cu siguranta sunt o multime de utilizatori care au ales laptopurile in defavoarea calculatoarelor, dar sunt si utilizatori care au ales sa isi cumpere in continuare calculatoare.

Cei care isi doresc un calculator pe care sa il foloseasca acasa in scopuri normale, iar exemplu ar fi navigatul pe internet, vizionarea filmelor online, sau de ce nu, ascultarea pieselor preferate, isi pot alege un calculator second hand.

Un asemenea calculator, poate fi folosit impreuna cu un monitor second hand, iar cautand monitoare second hand Bucuresti, vor putea fi gasite o multime de monitoare second hand, de la diversi producatori, si cu diferite specificatii tehnice.

Aceste echipamente, fiind second hand, nici nu prea au nevoie de monitoare noi, asa ca un monitor second hand ar fi ideal pentru un laptop second hand, indiferent ca discutam despre un monitor Acer, un monitor Phillips, un monitor LG sau un monitor de la alta firma.

Sunt inca si utilizatori care in momentul in care au de gand sa isi cumpere un calculator, daca acesta va fi folosit in interes personal sau profesional, insa are nevoie de specificatii tehnice notabile, isi vor alege echipamente refurbished.

Aceasta decizie cu siguranta ar putea sa fie una ideala, pentru ca un asemenea echipament vine la un raport calitate – pret foarte bun, atat in comparatie cu un echipament nou, cat si comparativ cu un laptop nou.

In cazul in care un utilizator isi alege un calculator refurbished, pentru a nu cheltui foarte multi bani pentru achizitionarea monitorului, ar putea sa isi indrepte atentia spre un model de monitor second hand, iar astfel va putea sa economiseasca niste bani.

Trebuie mentionat insa si faptul ca exista si o categorie de utilizatori de calculatoare, care isi doresc neaparat un echipament nou, chiar daca nu vor solicita foarte mult echipamentul, iar acestia pe langa unitatea centrala, isi vor alege si un monitor nou, dar si perifericele noi.

Asadar, dupa cum se poate observa, utilizatorii care au de gand sa isi cumpere un calculator pentru acasa, pot alege unul nou, unul second hand sau unul refurbished, insa cei care nu vor solicita foarte mult echipamentul vor putea sa isi aleaga fara probleme un calculator second hand, care va fi ideal pentru folosirea in scopuri normale.

Cei care isi doresc un calculator mai performant, fie vor alege unul refurbished, fie se vor orienta spre un calculator nou.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…