In ce situatii iPhone 6s va poate dezamagi?

In ce situatii iPhone 6s va poate dezamagi?

0 Shares
0
0
0

Intentionati sa cumparati un dispozitiv iPhone 6s? In cazul in care raspunsul este da, trebuie sa stiti ca majoritatea acestor telefoane, chiar daca au o oarecare vechime pe piata, functioneaza fara nici un fel de probleme.

Exista insa si mici exceptii, iar anumite dispozitive iPhone 6s pot dezamagi in anumite situatii, asa ca vom discuta despre acest aspect in urmatoarele randuri ale acestui articol.

Durata de viata scurta pentru bateria iPhone 6s

De obicei, descarcarea excesiv de rapida a bateriei este cauzata de una sau mai multe aplicatii ale unor terte parti care ruleaza in spatele scenei. Prin urmare, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa deschideti aplicatia Setari si sa derulati la Baterie.

Aici veti vedea aplicatiile care utilizeaza cea mai mare parte a bateriei si veti vedea daca vinovatii executa procese in fundal, chiar daca sunt inchise. Doriti o viata mai buna a bateriei? Reveniti la ecranul principal in Setari> apoi mergeti la General> Actualizare aplicatie fundal> Defilati la aplicatia in cauza si mutati glisorul in pozitia dezactivata.

In mod separat, nu uitati puteti accesa Setari> Baterie> Activati modul de alimentare redusa, pentru a economisi resurse importante de energie a bateriei. Daca incercati acesti pasi insa telefonul se descarca la fel de rapid, cel mai probabil veti avea nevoie de o inlocuire acumulator iPhone 6s intr-un service gsm.

Probleme de atingere 3D

IPhone 6s vine cu o noua caracteristica numita 3D Touch care va permite sa faceti o apasare grea pentru a deschide noi functii de meniu. Unii oameni se plang ca 3D Touch se declanseaza prea repede, iar unii spun ca au probleme sa-l faca sa functioneze. Daca aveti probleme, incercati sa ajustati sensibilitatea.

Pentru a face acest lucru, mergeti in Setari> General> Accesibilitate> derulati pana la atingerea 3D si apasati. Valoarea prestabilita este medie, dar o puteti schimba pe fir sau pe lumina. Puteti testa sensibilitatea din partea inferioara.

De asemenea, trebuie sa subliniem ca o multime de aplicatii nu vin cu suport pentru 3D Touch. Inca nu cel putin. Deci, daca aplicatia dvs. preferata nu raspunde, nu este pentru ca iPhone-ul dvs. 6 este defect, ci probabil pentru ca nu are suport.

Butonul Home este fierbinte

Cativa utilizatori ai iPhone-ului 6 se plang de distrugerea butonului Home datorita caldurii. De fapt, butonul poate fi cald sau fierbinte pana la punctul in care atingerea este imposibila. Cea mai buna modalitate de a rezolva o astfel de problema a iPhone-ului 6s sau iPhone 6s Plus este, probabil aceea de a trimite dispozitivul intr-un service gsm pentru reparatie.

Supraincalzirea dispozitivului

Un numar surprinzator de mare de proprietari iPhone 6s / 6s Plus par sa aiba probleme cu telefoanele lor supraincalzite fara nici un motiv. Desigur, poate fi legata de hardware o astfel de problema. Inainte de a intra cu telefonul intr-un service gsm, totusi, exista cateva lucruri pe care le puteti incerca.

Mai intai, verificati Setari> Baterie rapid. Este rar, dar este posibil sa aveti o aplicatie care va determina telefonul sa se supraincalzeasca. Daca vedeti ca vreuna dintre aplicatiile din lista ca nu depaseste 35-40% si nu le folositi suficient, garantati consumul de energie al bateriei, dezactivati accesul la activitatea de fundal sau pur si simplu dezinstalati-le, iar astfel sansele ca telefonul sa se mai infierbante pot scadea considerabil.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…