Informatii utile despre videochat

0 Shares
0
0
0

Videochatul este unul dintre cele mai controversate domenii de activitate in clipa de fata, nu doar din Romania, ci din intreaga lume. Facem precizarea ca discutam despre videochat ca fiind una dintre cele mai bine platite meserii din lume, dar dupa cum bine stim cu totii in acelasi timp, este una dintre cele mai blamate profesii.

Daca tragem putin cu ochiul pe statistici, videochatul este cel mai bine platit domeniu de activitate din tara noastra (studiile ne arata ca un model de videochat experimentat poate castiga fara probleme intre 55$ – 105$ pe ora). Mai exact, intr-o singura zi modelele cu experienta pot ajunge sa castige mai mult decat castiga alte persoane un salariu mediu lunar in Romania.

Unele cerceari realizate de specialistii pietei de profil scot in evidenta faptul ca, in medie, un model experimentat angajat full time intr-un studio de videochat are posibilitatea de a dobandi castiguri anuale de aproximativ 120.000$ anual, mai multi bani decat castiga multi sportivi de performanta anual in tara noastra. Acesta este principalul motiv datorita caruia joburile din videochat sunt atat de cautate, iar multe fete acceseaza https://www.money-studio.ro, pentru a aplica.

Fetele care isi doresc sa acceseze https://www.money-studio.ro pentru a incepe o cariera in aceasta industrie, trebuie sa stie ca videochatul se imparte in doua categorii: adult si non adult.

Ce este videochatul adult?

Videochatul adult este ramura din domeniul videochatulu in care sexualitatea este scoasa in evidenta iar aspectul fizic are o mare importanta. Videochatul adult cel mai promovat tip de videochat, despre care stie toata lumea, si mai este cunoscut sub denumirea de videochat hardcore.

Nuditatea este caracteristica de baza in cazul acestui tip de activitate, iar fetele care practica acest tip de videochat, folosesc jucarii sexuale pentru a-si pastra clientii.

In cazul videochatului adult, la cererea vizitatorului, modelele vor trebui sa indeplinesti tot felul de fantezii, iar faptul ca se vor dezbraca in fata camerei este usor de inteles in acest caz.

Calitatile unui model de videocha adult

  • Aspect fizic placut – este firesc acest lucru dat fiind faptul ca accentul este pus pe nuditate si pe sexualitate in aceasta categorie.
  • Caracter Open Mind – va trebui ca modelele sa stie sa-si puna in valoare corpul. Acest lucru inseamna ca inhibitiile nu isi au locul aici, iar fetele trebuie sa fie deschise mereu la noi provocari, sa fie prietene cu sexualitatea, cu latura erotica a unei femei.
  • Cunostinte de limba engleza – clientii sunt straini, deci modelele trebuie sa inteleaga ce li se cere, si trebuie sa stie sa si raspunda. Fara cunostinte de limba engleza, frumusetea este inutila in videochat.

Ce este videochatul non adult?

Videochatul non-adult reprezinta ramura PREMIUM a acestei industrii. Se poate spune ca videochatul non adult este standardul la care cele mai multe dintre modele viseaza atunci cand aleg cariera aceasta. Facem insa precizare ca pentru a avea succes, modelele au nevoie de ceva aparte.In videochatul non-adult este important de precizat faptul ca SEXUALITATEA NU EXISTA!

Ba chiar mai mult, nu doar ca sexualitatea nu exista in aceasta ramura, ci aceasta chiar este interzisa. Din punct de vedere al politicilor domeniului, modelele care isi desfasoara activitatea in cadrul videochatului non-adult nu au voie sa se dezbrace in fata camerei.

In aceasta categorie de videochat, tinuta maxima acceptata este costumul de baie sau lenjeria intima. De asemenea, modelele de videochat din aceasta categorie nu au permisiunea de a folosi tenta sexuala in discutiile verbale sau in scris.

Nuditatea si sexualitatea se elimina din start, si sunt inlocuite de un aspect mult mai important, care este caracterul. Fetele care isi doresc o cariera de succes in acest domeniu, doar prin caracter vor reusi.

Ce oameni platesc pentru asemenea servicii?

Conform mai multor studii, 5% din populatia lumii foloseste si plateste serviciile de videochat. O categorie aparte din cei 5% platesc multi bani pentru a petrece timpul cu fetele de pe site-urile non-adult, unde sexualitatea si flirtul nu au ce cauta in discutie. Ba chiar mai mult, modelele care sunt abordate de clienti care isi doresc discutii despre sex, sau au anumite fantezii sexuale, pot raporta adminilor acest lucru, pentru ca respectivii clienti sa fie blocati.

Competente necesare pentru videochat non adult

Modelele care viseaza la o asemenea cariera, au nevoie de anumite calitati. Iata cateva dintre acestea.

  • Nivel avansat de limba engleza – este firesc acest lucru in conditiile in care modelele discuta cu clientii.
  • Cultura generala – cu cat modelul are mai multe cunostinte din mai multe domenii, cu atat poate discuta mai mult cu clientii. Acest lucru inseamna automat ca modelului ii cresc sansele de a castiga multi bani.
  • Educatie / Comportament – este important ca modelele sa aiba bun simt, sa fie respectuoase si sa poata purta un dialog cu clientii. La urma urmei, de acest lucru depind banii pe care ii vor castiga sau nu.
0 Shares
You May Also Like