Integrează alimentele bio de la NaturaFresh în mesele tale zilnice!

0 Shares
0
0
0

Cu siguranță te-ai săturat să tot auzi știri despre modul haotic în care oamenii își planifică mesele principale. Să nu uitam și de alimentele nesănătoase pe care aceștia le consumă zilnic. Schimbarea stilului de viață trebuie să înceapă de la fiecare dintre noi.

Dacă te numeri printre persoanele ce nu au 3 mese pe zi echilibrate, ce sunt și nesănătoase în mare parte, acum este momentul potrivit să faci o schimbare.

Nu trebuie să renunți dintr-o dată la produsele fast-food pe care obișnuiești să le consumi, trebuie doar să integrezi puțin câte puțin alimente bio în mesele tale.

De unde poți procura astfel de alimente? Recomandarea mea pentru tine este NaturaFresh. Sursa inepuizabilă de soluții bio, NaturaFresh își pune la dispoziție soluții alternative ale ingredientelor nelipsite din bucătărie – zahăr, cafea, făină, dulciuri etc.

Totodată, poți găsi alternative sănătoase și în ceea ce privește băuturile și sucurile, dar și produse tradiționale japoneze.

Cu ce să începi?

Gama de alimente bio de la NaturaFresh este una extrem de diversificată. Cuprinde atât înlocuitori pentru unele produse, cât și suplimente ale meselor principale.

De unde să începi? Ei bine, fă primul pas și schimbă-ți cafeaua cu una bio – alternativă mult mai sănătoasă a celei prăjite. Poți alege dintre cafeaua cu cereale, din orz sau cea fără cofeină. Poți consuma cafeaua bio în fiecare zi și, în același timp, să te bucuri de gustul său inegalabil.

Poți schimba și sucurile clasice cu cele naturale de la NaturaFresh. Sucurile pe bază de ghimbir sau lime își vor delecta papilele gustative. Despre laptele de cocos ce spui?

Poți prepara diferite mese cu el, deoarece se folosește de obieci în bucătării orientale, în patiserie, dar și pentru prepararea unor sosuri. Totodată, uleiul de cocos îl poți folosi și pe piele – îi va oferi strălucire și senzaţie plăcută la atingere.

Prepară o mâncare delicioasă din ingrediente bio

Cu siguranță iubești prăjiturile, acel gust al cremelor extrem de dulci. Ce ai spune dacă în locul smântânii clasice folosită pentru prepararea cremelor ai folosi un înlocuitor? Crema de soia bio este perfectă pentru a prepara creme pentru prăjituri și deserturi – nu conține gluten sau lactoză.

Poți înlocui condimentele cu produsul BANGKOK cu cocos bio – ușor picant, ideal pentru sosuri thai curry și preparatele thai. Poți să îl faci și cadou, deoarece acesta vine într-un ambalaj artizanal din sticlă și carton.

Totodată, poți înlocui medicamentele ce își întăresc imunitatea cu o alternativă bio – uleiul de cătină. 100% din cătină, presat la rece, este un aliat de nădejde în zilele aceastea în care vremea este extrem de capricioasă. Imunitatea ta are nevoie de uleiul de cătină așa că nu ezita să îl cumperi.

Vezi aici produse naturiste si bio de la NaturaFresh și alege să trăiești sănătos. De ce să nu îi oferi corpului ceea ce are nevoie? Acum totul e doar la un click distanță. Dupa cum spuneam, schimbarea începe din noi, alege chiar de astăzi să acorzi mai multă atenție alimentației tale.

0 Shares
You May Also Like