Invata ceva nou in fiecare zi a vietii: cele mai bune aplicatii si platforme pentru educatie continua

Invata ceva nou in fiecare zi a vietii: cele mai bune aplicatii si platforme pentru educatie continua

0 Shares
0
0
0

Facebook, WhatsApp, jocuri – poti pierde mult timp cu smartphone-ul. Sau poti obtine o pregatire suplimentara eficienta. In pauze, in tren, pe canapea. Fara stres si un program fix!

Invatarea pe tot parcursul vietii – nu a fost niciodata la fel de importanta ca si astazi. Dar ia-o usor: invatarea nu a fost niciodata mai usoara. Iar motivul pentru acest lucru se datoreaza obiectului pe care il tii in mana de nenumarate ori in fiecare zi: smartphone-ul.

Pentru ca, daca doresti sa iti perfectionezi calificarile, nu mai trebuie sa te chinui cu ultimul pic de forta la cursurile de seara. Scoate doar telefonul sau tableta. Caci invatarea cu aplicatii pentru adulti intra din ce in ce mai mult pe piata. Fara program, fara stres, fara blocaje – doar inteligent! In acest fel, nici tu nu vei ajunge la medic datorita epuizarii, nici smartphone-ul nu va ajunge la service-ul de reparatii telefoane Bucuresti.

Gama de oportunitati educationale online este infinita, avantajele „invatarii mobile” sunt evidente: fara orar, fara prezenta obligatorie, fara calatorii stresante. Invatarea devine mai flexibila in ceea ce priveste spatiul si timpul!

Quofox: de la instruirea Adobe la reparatii auto

Gama de educatie Quofox variaza de la cursuri software si tutoriale video despre reparatii auto pana la continut complex de afaceri si cursuri de dezvoltare personala . Metodele de predare sunt la fel de variate. Indiferent daca este un curs video prin streamlive in sala de clasa virtuala, lectii de invatare in format audio sau instruire web configurabila liber – totul este posibil pe aceasta platforma.

Meisterapp: Practica face stapanul industrial

Cu Meisterapp , potentiali maestri industriali din toate disciplinele se pot pregati in mod optim pentru examene. Aplicatia se bazeaza pe transferul ludic de cunostinte si pe un program de instruire cu peste 1.300 de sarcini diferite de la diferitele subiecte de baza ale profilului ocupational respectiv. Functie de top: o simulare de examen de 75 de minute. „Modul de lupta” este si el foarte cool, in care te poti duela in direct cu colegii din punct de vedere al cunostintelor.

Learn Digital: Potrivit pentru viitor cu atelierul Google

Nimic nu functioneaza astazi fara internet – un motiv suficient pentru a-ti spori cunostintele digitale. Aplicatia Learn Digital de la Google te ajuta in acest sens. De la cunostinte de baza online la propriul magazin online, poti obtine o multime de cunostinte despre web, motorul de cautare si social media in lectii mici. Un certificat atrage atentia la sfarsitul cursului.

NeuroNation: tabara de antrenament pentru celulele gri

Joggingul cerebral la nivel stiintific: NeuroNation face ca celulele gri sa functioneze. Gandirea logica, abilitatile lingvistice, memoria, concentrarea si viteza de gandire pot fi instruite in mod eficient aici. Functiile de baza sunt gratuite, daca doriti intreaga putere a aplicatiei, trebuie sa te abonezi.

Udemy: Aici fiecare isi potoleste setea de cunoastere

Udemy este cea mai mare platforma din lume pentru cursuri online la cerere. 55.000 de cursuri pregatite de experti in 15 categorii, de la afaceri la dansul de salsa, asteapta studentii. Cursurile sunt impartite in pachete scurte, asa-numitele pepite educationale, astfel incat sa poti invata eficient din cand in cand in timp ce astepti autobuzul. Majoritatea cursurilor sunt platite, dar merita banii!

Invatarea Linkedin: Invatarea in reteaua sociala

Linkedin? Stii: acea retea sociala cu accent pe munca si cariera. Mai putin cunoscut: LinkedIn ofera, de asemenea, peste 15.000 de cursuri de e-learning pe platforma sa „Linkedin Learning”.

Gama de cursuri oferite este mare: de la managementul de proiect agil in prezent foarte popular pana la clasicul „management al timpului”, totul este inclus. Exista diferite modele de abonament din care poti alege, iar cursurile pot fi achizitionate individual.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…