Iti doresti un par frumos? Investeste intr-o procedura de ale carei efecte te vei bucura toata viata!

Iti doresti un par frumos? Investeste intr-o procedura de ale carei efecte te vei bucura toata viata!

0 Shares
0
0
0

Parul frumos este foarte important in aceste zile. Dar care ar putea fi solutia daca nu te poti bucura de el, din diverse motive? Citeste in continuare! Alopecia poate afecta atat barbatii, cat si femeile, dar pentru toata lumea procesul incepe la o varsta diferita. In fundal, factorii genetici pot fi la fel ca un fel de inflamatie care afecteaza corpul, anomalii hormonale sau, eventual, o tulburare a glandei tiroide.

Cu toate acestea, pe masura ce parul incepe sa se subtire, multi se intreaba ce se poate face pentru a opri efectele alopeciei sau pentru a inlocui parul deja pierdut. Punand rezultatele stiintei in slujba frumusetii, exista acum o procedura estetica extrem de populara pentru a te bucura din nou de un par bogat si sanatos.

Specialistii cu inalta experienta ai clinicii Bendis cred, de asemenea, ca, prin intermediul implantului de par, oamenii isi pot recastiga increderea in sine si cei care se lupta cu alopecia, in viitor se pot bucura de par cu o structura mai rezistenta decat inainte.

Deoarece alopecia este mai putin probabil sa provoace caderea totala a parului, un transplant de par clinica Bendis se bazeaza pe faptul ca cea mai mare parte a parului ramas in partea din spate a capului este potrivita pentru transplant, adica unitatile de folicul de par (grefe) pot fi transplantate din zona respectiva la zona capului afectata de chelie.

Marele avantaj al implantarii parului este ca profesionistul potrivit poate modela linia parului extrem de frumos. Desigur, procedura necesita instrumente si conditii speciale in care unitatile foliculilor de par sunt taiate si apoi implantate in zona cu deficit de par. In functie de rezultatele care trebuie obtinute, cantitatea necesara de par poate fi implantata in doar o zi in timpul procedurii fara bisturiu, anestezie si semne de cusatura, iar rezultatul poate fi vizibil in cateva luni.

Nu intamplator, din ce in ce mai multe vedete aleg implanturi de par, intrucat procedura efectuata cu tehnologia moderna ofera posibilitatea celor care traiesc in lumina reflectoarelor si eroilor de zi cu zi sa se bucure din nou de viata lor.

Experienta acumulata de specialistii clinicii arata ca implantarea parului poate fi recomandata atat pentru femei, cat si pentru barbati, ca rezultate excelente pot fi realizate prin diferite metode de implantare a parului, indiferent de sex. Desigur, acest lucru depinde si de circumstantele individului, astfel incat cei interesati de procedura pot afla despre rezultatul final in cadrul unei consultatii personale.

Acoperirea perfecta a zonelor fara par depinde, de asemenea, de cantitatea si calitatea firelor de par gasite in partea donatoare, astfel incat un specialist ar trebui consultat cu privire la rezultatele scontate. Implantul de par personalizat este nedureros, iar firele de par transplantate se amesteca aproape perfect in coafura mai tarziu.

O aparitie atractiva si tanara astazi da roade in toate domeniile vietii, deci nu conteaza ce si cum faci pentru a-ti modela aspectul. Desi varsta si functionarea corpului isi pot pune amprenta pe ceea ce vezi in oglinda, poti intineri ani de zile datorita realizarilor medicinei. Nici progresul in acest domeniu nu se opreste si merita sa profiti de oportunitatile de a atinge aspectul dorit.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…