La Rosa realizeaza verighete personalizate

0 Shares
0
0
0

bijuterii-la-rosa

Pe langa cele peste 1000 de modele de verighete din portofoliul La Rosa, clientii pot alege sa isi realizeze verighete personalizate.

Personalizarea verighetelor se face fie in baza unor modele pe care viitorii miri le-au vazut intr-o fotografie sau a punerii in practica a ideilor creative ale acestora. O alta modalitate este sa se porneasca fie de la un model La Rosa deja existent, care va fi modificat in functie de cerintele cumparatorului.

Cele mai cerute modificari pentru modelele existente sunt legate de latimea verighetelor, adaugarea unui numar suplimentar de pietre ori, dimpotriva, eliminarea unor pietre din modelul initial sau executarea gravurii pe exteriorul bijuteriei. La Rosa poate sa execute la comanda si verighete mai putin conventionale cromatic, precum verighetele negre.

Pentru toate aceste modificari, trebuie sa aiba aprobarea atelierului de creatie La Rosa, care verifica daca solicitarile clientului pot fi concretizate.

Primul pas pentru realizarea verighetelor personalizate este sa trimiteti imaginea cu modelul de bijuterie dorit si un consultant La Rosa va va suna pentru a pune la punct toate detaliile. In acest sens, La Rosa a dezvoltat special pentru dumneavoastra o sectiune in magazinului nostru online.

0 Shares
You May Also Like