Magia luminilor de basm

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim ca locuintele noastre sa arate intr-un fel magic de Craciun, motiv datorita caruia cautam cele mai interesante instalatii luminoase.

Luminile de zane LED sunt incredibil de mici, dar uimitor de luminoase, pot fi folosite aproape oriunde si sunt atat de usor de lucrat! Aceste lumini frumoase sunt perfecte pentru a lumina decoratiunile de Craciun sau pentru a adauga o stralucire ambientala.

Lampile de zana au becuri minuscule LED pe un fir subtire de metal flexibil care poate fi indoit sau modelat pentru a se potrivi in jurul decoratiunilor sau in spatii minuscule.

Multe lumini de zane LED sunt alimentate cu baterii cu o functie de temporizare convenabila, insa unele siruri mai lungi au adaptori de conectare. Cu toate aceste calitati uimitoare combinate, nu ne putem abtine sa credem ca luminile de basm ar putea avea un pic de magie in ele!

In plus fata de luminile traditionale de zana, care au o mica lumina LED distantata pe un sir metalic subtire, exista mai multe stiluri de lumini de basm disponibile. Iata spre ce asemenea instalatii luminoase va puteti indrepta atentia:

Lumini de basm cu accente decorative – au podoabe unice pe sir, cum ar fi pietre de cristal, margele metalice si mici acoperiri globale pentru a crea un plus distractiv, decorativ pentru afisele luminoase.

Ghirlande de lumini de basm – ofera zeci de lumini mici cu LED-uri care se trag din sirul principal si sunt o completare frumoasa a pieselor centrale si perfecte pentru infasurarea inverzirilor de sarbatori.

Luminile de zana cu ochiuri de plasa – sunt siruri de lumina de basm acoperite cu o tesatura flexibila, translucida, in mai multe culori stralucitoare, care pot fi infasurate in jurul coroanelor si ghirlandei sau folosite pentru a contura ferestre si rame.

Le puteti atasa chiar si la un pulover de Craciun pentru a crea un design distractiv si luminat!

Lampile de zana a panglicii – sunt asemanatoare cu farurile din plasa cu franghie, cu exceptia luminilor de zana care captusesc interiorul unei panglici decorative flexibile!

Luminile de zana ale panglicii sunt un plus distractiv la cadourile de Craciun si adauga un pop de culoare coroanelor, ghirlandelor si decoratiunilor de manta de Craciun.

Sprays Light Fairy – combinati mai multe fire de lumini de zana LED impreuna. Sprays-urile de basm pot fi conectate si utilizate ca iluminare ambientala pentru interior sau infasurate in jurul coloanelor, coroanelor, copacilor de Craciun si verdeata.

Bile de lumina de basm – sunt sfere cu cadru metalic invelite cu lumini de zana LED! Acestea sunt frumoase decoratiuni suspendate – perfecte pentru utilizarea in copaci, peste pridvor si ca iluminare ambientala pentru interior.

Cum pastrati aceste instalatii luminoase?

Ne plac luminile de basm datorita firelor lor subtiri flexibile, dar daca nu sunt stocate in mod corespunzator, aceste fire pot deveni o incurcatura!

Pentru a impiedica firele usoare de basm sa se incurce in jurul lor sau alte obiecte in depozitare, indepartati-le cu atentie de pe afisaj si apoi infasurati-le in jurul unui obiect cilindric.

De asemenea, puteti folosi degetele pentru a infasura luminile intr-un cerc liber. Apoi fixati capetele cu banda fara reziduuri (banda electrica functioneaza excelent!) Si asezati cercul de lumini intr-o punga de plastic si depozitati in siguranta pana anul viitor.

Folosind acest pic de timp suplimentar pentru a va ingriji luminile inseamna ca vor fi gata sa functioneze de fiecare data cand aveti nevoie de ele.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…