Manichiura perfecta cu ajutorul Nolia Shop

0 Shares
0
0
0

Pentru toate pansionatele din domeniul manichiura-pedichiura, Nolia Shop pune la dispozitie produse de o calitate superioara pentru realizarea corecta a acestora si elementele potrivite pentru aceste servicii de beauty. Fiecare domeniu de acest gen are tainele sale, iar manichiura nu face exceptie de la aceastea.

Toate elementele sunt importante in realizarea unor unghii perfecte, in special cand este vorba de unghiile cu gel sau cu oja semi. Acestea necesita produse speciale, deoarece trebuie sa reziste pentru o perioada mai indelungata si este unul dintre aspectele care fac diferenta dintre manichiura realizata acasa si cea de la salon.

Unghiile cu gel – produse speciale pentru tehnici diferite

Unghiile cu gel se afla din ce in ce mai des printre preferintele femeilor deoarece au o rezistenta mult mai mare, iar in conditii optime dureaza chiar si o luna. Dupa aproximativ 4 saptamani, acestea necesita schimbate din cauza ca unghia naturala creste si aspectul nu mai este unul placut.

Pentru a realiza acest gen de manichiura sunt necesare produse speciale pentru ca gelul sa se prinda si sa se mentina. Nolia Shop pune la dispozitia persoanelor interesate variante diverse pentru acest scop. Prima data este nevoie de un primer, precum rubber base clear, care este elastic si permite chiar si crearea unui apex, care este foarte important pentru ca unghiile sa reziste si sa aiba o forma placuta.

Gelul de constructie este cel mai important, deoarece el permite prelungirea unghiei. Acesta trebuie aplicat cat mai aproape de cuticule, dar fara sa le atinga. Acest gel poate fi transparent, laptos sau de un roz pal, peste care se poate aplica culoarea sau chiar modelul.

Finish-ul are si el rolul de a mentine manichiura stralucitoare si de a proteja gelul de factorii externi. Sunt disponibile pe site atat finish-uri stralucitoare cat si mate sau cu sclipici.

Curatarea unghiei

Pentru ca manichiura sa arate impecabil la final, este nevoie de o curatare in prealabil. Aspectul cel mai deranjant este cuticula care poate fi indepartata cu un clestisor sau o ustensila speciala pentru ea. Unghia trebuie sa aiba forma potrivita inainte de aplicarea gelului, iar acest aspect este realizat cu ajutorul pilei.

Pila care scurteaza unghia poate fi de o duritate mai mare, iar cea care sterge stralucirea de deasupra unghiei poate fi un buffer sau o pila mai moale. Toate aceste elemente sunt necesare pentru a realiza manichiura dorita.

Pentru economie de timp poti opta pentru stickerele care se lipesc pe unghie, care au diferite modele si aduc un plus estetic manichiurii. Pentru a vizualiza toata gama acceseaza site-ul sau trimite e-mail la nolia@noliashop.com pentru informatii suplimentare.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…