Modalitati eficiente de slabire pentru femei

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi cunoastem faptul ca femeile pun mare pret pe imaginea lor, asa ca din acest motiv isi doresc sa aiba un corp cat mai frumos, fara grasime si fara celulita sau vergeturi.

Ei bine, in acest sens, foarte multe doamne si domnisoare aleg sa se inscrie la sala de sport si merg constant la sala pentru ca isi doresc sa isi lucreze tot corpul, astfel incat sa starneasca invidia doamnelor si admiratia domnilor.

Exercitiile de la sala de sport sunt de multe ori grele si solicitante, insa cu siguranta ele le ofera tuturor femeilor rezultatele mult visate, in cazul in care sunt executate corect, iar femeile respective se antreneaza la intensitate maxima.

Exista insa si femei care nu au fost niciodata prietene cu sportul, asa ca decat sa mearga la sala pentru a face sport, mai bine prefera sa caute alte solutii eficiente pentru a slabi si pentru a avea un corp frumos.

De exemplu, foarte multe dintre doamnele care nu sunt prietene cu sportul aleg sa se inscrie la sedinte de electrostimulare musculara. Se spune ca rezultatele acestui procedeu incep sa fie vizibile dupa cea de – a treia sedinta efectuata intensiv.

Se mai spune ca dupa o serie de 12 – 15 sedinte se observa o scadere importanta atat in centimetrii din jurul taliei cat si in greutate, iar dupa 26 – 28 de sedinte, rezultatele sunt similare cu rezultatele liposuctiei.

Aceste sedinte trebuiesc efectuate la inceput de 3-4 ori pe saptamana, apoi dupa remodelarea corpului este suficienta o singura sedinta la 7-10 zile.

Printre cele mai mari beneficii pe care le are electrostimularea putem sa amintim faptul ca reda fermitatea muschilor, elimina celulita, pielea isi recapata elasticitatea si aspectul sanatos, circulatia sangelui incepe sa fie din ce in ce mai buna, iar stratul adipos se micsoreaza considerabil.

O alta modalitate spre care femeile isi pot indrepta atentia atunci cand nu au de gand sa mearga la sala de sport insa isi doresc un corp de invidiat este cavitatia, procedeu realizat cu ajutorul unui aparat cavitatie.

In ceea ce priveste remodelarea corporala prin cavitatie, trebuie mentionat faptul ca unul din cele mai mari rezultate ale sale este reprezentat de reducerea depozitelor de grasime acumulata si difuza.

Aparatul de cavitatie poate sa fie foarte util si pentru a imbunatati elasticitatea tesutului pielii, pentru a reduce celulita sau pentru remodelarea corporala.

Cavitatia mai este utila si pentru activarea circulatiei sanguine, pentru reducerea numarului de centimetrii din jurul taliei si nu in ultimul rand pentru eliminarea vergeturilor care se afla in plin curs de dezvoltare.

In ceea ce priveste acest procedeu, trebuie precizat faptul ca nu exista un numar anume de sedinte care trebuiesc efectuate. Numarul sedintelor de cavitatie difera de la caz la caz, de la persoana la persoana.

Asadar, dupa cum se poate observa in acest articol, femeile care isi doresc neaparat sa slabeasca pot opta pentru antrenamente intense la sala de sport, pot opta deasemenea pentru electrostimulare musculara, si nu in ultimul rand, pot opta pentru cavitatie.

0 Shares
You May Also Like