Motive pentru a comanda alimente online

Motive pentru a comanda alimente online

0 Shares
0
0
0

Fie ca sunteti nou la livrarea de alimente sau un veteran pentru a comanda takeout, este greu sa argumentati ca obtinerea micului dejun, pranzului sau cinei nu este o optiune interesanta atunci cand vine vorba de a manca.

Cu o platforma simpla, usor de utilizat, care va arata restaurantele locale care fac livrari si soferii care va aduc mancare direct, industria va deveni cu adevarat noul serviciu preferat de livrare a alimentelor. De ce? Sa stabilim elementele de baza.

  1. Exista varietate

Nu sunteti sigur care sunt optiunile de luat masa in zona dvs.? Accesati aplicatia mobila pentru a avea o imagine unica a tuturor restaurantelor care vor livra mancare in zona dvs.

Este la fel de usor ca inregistrarea cu e-mailul si scrierea adresei unde va sosi comanda de mancare, cel mai important lucru aici este sa primiti beneficii pentru utilizarea platformelor pe care le folositi atunci cand descarcati aplicatia si participati la restaurantele lor.

  1. Este usor si convenabil

Nu este nimic mai usor decat sa te uiti pe un computer, tableta sau smartphone si sa apesi pe un buton pentru a primi mancare..

Nu este nevoie sa ridicati telefonul sau sa cautati meniuri de preluare. Fie ca este vorba de pe site sau de aplicatia pe care o descarcati de pe telefon, veti putea sa cautati optiuni de mancare intr-un singur loc si apoi sa le aduceti direct la usa dvs. Comanda chiar acum mancare online Bucuresti si nu mai trebuie sa gatesti.

  1. Nu este nevoie sa te urci in masina pentru a ridica mancarea

Vi se aduce comanda la usa dvs. Puteti lasa chiar si instructiuni speciale pentru sofer.

  1. Aplicatiile sunt de incredere

De unde stii ca mancarea va fi buna? Punctuala? Precisa? Exista un sistem nesabuit de evaluari si recenzii care prezinta in mod clar ceea ce va puteti astepta de la un restaurant.

Verificati evaluarile din partea de sus a meniului pentru fiecare restaurant pe care il explorati; apoi, derulati in partea de jos pentru recenzii detaliate ale clientilor.

  1. Aplicatiile va pot ajuta intotdeauna

Esti ingrijorat de faptul ca ceva ar putea merge in neregula cu comanda ta? Am configurat lucrurile astfel incat sa existe putin loc pentru erori, dar daca aveti vreodata nevoie de ceva, aplicatia si echipa de ingrijire ar trebui sa fie disponibile pentru a va vorbi 24/7.

Ce ii motiveaza pe clienti sa comande mancare acasa?

O potrivire intre o nevoie si perceptia produsului dvs.

Pentru a deschide subiectul, dorim sa va familiarizam mai intai cu o concluzie a unui studiu care ne-a atras atentia. Thanakrit Kitthanadeachaorn a publicat in 2016 despre procesul de intentie de cumparare a clientilor pe platformele alimentare online.

Ce a studiat a atras atentia si asta pentru ca, autorul subliniaza ca intentia de cumparare a unei persoane depinde de doi factori importanti:

  1. O nevoie: motivata de o lipsa de timp si/sau de o penurie de alimente.
  2. Perceptia produsului sau serviciului: influentata de constientizarea faptului ca exista o oferta, valoarea produsului si nivelul de confort.
0 Shares
You May Also Like