Motive pentru care parul femeilor poate avea de suferit

Motive pentru care parul femeilor poate avea de suferit

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta exista o multime de femei care se plang de faptul ca parul lor fie este foarte subtire, fie le cad foarte multe fire de par in fiecare zi, insa aceste femei ar trebui sa cunoasca anumite detalii importante.

In primul rand, radacina firelor de par poate sa fie afectata serios in cazul in care doamnele sau domnisoarele isi vopsesc foarte des parul, sau daca folosesc fel si fel de decoloranti pentru a-si decolora parul.

Cu siguranta vopsirea parului este un lucru normal, si benefic din punct de vedere estetic, insa femeile nu trebuie sa isi vopseasca parul in fiecare saptamana sau odata la doua saptamani, pentru a nu avea mai apoi surprize neplacute.

Exista femei care nu isi vopsesc foarte des parul, insa care folosesc tot felul de produse cosmetice periculoase pentru radacina firelor de par, iar aici putem sa amintim de exemplu fixativul, spuma sau ceara pentru par, si de ce nu, chiar si gelul pentru par.

La fel ca si vopseaua pentru par, si aceste produse cosmetice pot sa fie ideale pentru a aranja parul, insa indicat din toate punctele de vedere ar fi ca ele sa fie folosite ocazional.

Ei bine, trebuie insa mentionat faptul ca exista si femei care folosesc foarte rar aceste produse cosmetice pentru par, si care tot se confunta cu caderea parului.

O cauza probabila poate sa fie utilizarea excesiva a unei placi de intins parul, si trebuie sa recunoastem faptul ca sunt foarte multe femei care folosesc placa de intins parul si de cate doua ori pe zi.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc un par frumos si sanatos, trebuie sa tina cont de faptul ca placa de indreptat parul trebuie sa fie folosita ocazional, si de preferat este ca inainte de a fi folosita placa de intins parul, acesta sa fie coafat cu ajutorul unei perii.

Femeile care sunt invatate sa foloseasca foarte des acest obiect pentru coafat parul, trebuie sa fie constiente de faptul ca placa pentru par usuca foarte mult firul de par, il face sa fie mult mai fragil, si ii degradeaza varfurile, astfel incat vor fi nevoite sa mearga mai des la tuns.

Deasemenea, toate femeile care folosesc des placa de intins parul, trebuie sa renunte la acest obicei si sa foloseasca doar ocazional acest instrument, asta in conditiile in care nu isi doresc ca odata cu trecerea timpului parul lor sa fie din ce in ce mai rar, si chiar sa piarda mult din podoaba capilara.

Un alt amanunt pe care trebuie sa il cunoasca toate femeile care folosesc placa pentru par, este acela ca daca firul de par este mai subtire, atunci trebuie ca temperatura la care este indreptat parul sa fie mai mica, pentru a nu fi afectata radacina acestuia.

Femeile trebuie sa fie iarasi constiente de faptul ca daca isi indreapta parul cu placa, iar aceasta este incalzita la mai mult de 180 grade Celsius, radacina firelor de par va avea de suferit.

Asadar, femeile care vor citi acest articol si vor tine cont de detaliile acestui articol vor avea sanse mari sa nu se mai confrunte cu caderea firelor de par.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…