O scurta descriere a medicamentelor pentru porumbei de care orice columbofil are nevoie

0 Shares
0
0
0

Fie ca vorbim de traiul de zi cu zi sau de pregatirile pentru un concurs anume, orice columbofil trebuie sa detina o mini farmacie, daca pot spune asa, cu medicamente pentru orice problema.

Unele din problemele de santate ale porumbeilor pot fi de-a dreptul fatale daca nu sunt depistate si rezolvate la timp. Pentru siguranta deplina, fiecare problema grava de sanatate in parte poate fi prevenita prin intermediul medicamentelor aferente.

In acest sens, columbofilii au un aliat chiar si in mediul online. Vorbim aici de magazinul produsecolumbofile.ro cu medicamente porumbei si o multime de accesorii pentru cresterea si dezvoltarea in armonie a acestora.

Un categorie extinsa de medicamente porumbei

Daca esti in cautarea unui furnizor de medicamente porumbei ce nu prezinta niciun fel de costuri ascunse, atunci recomandarea mea pentru tine este produsecolumbofile.ro. Regasesti aici doar medicamente create de producatori celebri din aceasta piata de profil. Haide sa la facem produselor cele mai cautate o scurta descriere.

  • Coccicure

Coccicure regasit la flacon de 150g in cadrul magazinului online de care ti-am vorbit anterior este un medicament pentru tratarea coccidiozei la porumbeii de curse. Acesta are in compozitie o pulbere solubila si o combinatie de sulfonamide si amprolium preparate in apa.

Pentru ca tramanetul coccidiozei sa dea rezultatele dorite, se recomanda dezolvarea unei linguri de pulbere in 2 litri de apa potabila timp de 6 zile. Atentie! In cazul in care 20 de porumbei beau mai mult de 1 litru de apa pe zi, este bine sa mai reduci din doza. In aceeasi ordine de idei, nu uita sa le schimbi apa in fiecare zi.

  • Combunatia Dezinfectie Totala

Acest tratament este perfect spre a fi administrat chiar inainte de inceperea sezonulu de curse, chiar inainte cu o saptamana. Pe timpul sezonului, expertii in domeniu recomanda administrarea la o zi distanta dupa fiecare cursa.

Pentru mai multe informatii ce privesc acest medicament de la Pharma te poti documenta din „Sistemul curselor”. Cat despre dozaj, acesta se respecta precum in cazul celuilalt medicament: 1 lingura la 2 litri de apa bauta.

Acceseaza produsecolumbofile.ro, categoria medicamente porumbei pentru a intra in contact cu toate medicamentele ce iti sunt puse la dispozitie. Nu uita ca tot in cadrul acestui magazin online regasesti si o multime de accesorii pentru porumbei. Iti pot aminti aici de hranitoarele si adapatorile diverse, gratarele pentru boze, custile de transport, cuibarele si nu numai.

0 Shares
You May Also Like