Ceasul NeroUno

Ofera in dar un ceas pretios pentru persoana draga din viata ta

0 Shares
0
0
0

Nu stii ce cadouri sa alegi in aceasta perioada? Intr-adevar, poate fi o provocare destul de mare, mai ales daca esti in cautarea cadoului perfect pentru persoana cea mai draga din viata ta.

Un ceas Montegrappa poate fi o surpriza, un cadou ideal care sa denote aprecierea si dragostea ta pentru persoana careia i-l oferi.

Montegrappa prezinta colectia de ceasuri NeroUno Chronographs, fabricata in Elvetia. Colectia prezinta ceasuri cu mecanisme cu quartz elvetian, cutie de otel inoxidabil de 44mm si cristal de safir cu strat anti-reflectie. Ceasul are curea din otel cu mecanism de desfacere foarte rezistent.

Ceasul NeroUno are un design modern, inspirat de Bartolomeo Ferracina, ceasornicar si inginer renumit din secolul al 18-lea. Aceasta este creat pentru a respecta valorile marcii italiene Montegrappa, fiind un produs exceptional pentru un purtator modern, elegant si plin de rafinament.

Colectia NeroUno a inceput intitial cu fabricarea de stilouri, clasicele instrumente de scris. S-a extins ulterior prin colaborarea Montegrappa cu cei mai priceputi ceasornicari elvetieni, cu scopul de a crea o linie de ceasuri unica, respectand elementele principale ale marcii si recunoscand in acelasi timp importanta pe care o are ceasul modern.

Colectia de accesorii Montegrappa reprezinta un brand cu o forta de munca capabila sa produca obiecte fine, cu stil prin efortul de a atinge culmile excelentei.

Eleganta suprema e cu siguranta definita printr-un accesoriu elegant, cum e ceasul de mana, asa ca nu mai sta pe ganduri si investeste intr-un ceas perfect, asta daca nu ai deja propria colectie de ceasuri!

Pentru un barbat, ceasul poate fi unul dintre cele mai importante accesorii pe care trebuie sa il aiba in arsenalul unui gentleman perfect. Chiar daca pare un accesoriu banal, un ceas va reusi mereu sa evidentieze stilul unui barbat, mai ales daca va opta pentru un model de lux, care apartine unui brand renumit.

Valigeria pune la dispozitia domnilor o colectie cu adevarat speciala de ceasuri, apartinand marcii italienesti Montegrappa, reprezentand cea mai potrivita alegere pentru un barbat modern, rafinat, iubitor al elegantei.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…