OpenSpace anunta o noua integrare cu software-ul Autodesk BIM 360

0 Shares
0
0
0

Open Space, liderul documentatiei si analizelor foto automatizate la 360 grade, a anuntat in luna noiembrie, in cadrul unei conferinte, ntegrari suplimentare cu platforma de gestionare a constructiilor Autodesk BIM 360. Noile integrari vor ajuta la eficientizarea crearii RFI-urilor, permitand utilizatorilor sa le genereze direct din imaginile de acces ale terenului.

Cu aceste noi integrari, constructorii pot intelege mai bine starea si problemele locului de munca, adaugand usor informatii vizuale si de localizare la RFI. Aceste noi functii se alatura integrarilor existente intre Open Space si BIM 360, inclusiv functionalitatea de conectare unica si Viewerul BIM incorporat, care permite utilizatorilor sa compare in mod interactiv fotografiile terenului cot la cot cu BIM-ul lor.

Oferirea clientilor acces la toate avantajele OpenSpace din platforma BIM 360 creeaza o experienta tehnologica mai usoara pentru construitori; noile integrari cresc valoarea pentru clienti, reducand in acelasi timp complexitatea.

„Autodesk este o componenta cheie a managementului constructiilor pentru multi constructori, motiv pentru care suntem incantati sa aprofundam integrarea tehnologiei noastre cu platforma BIM 360”, a declarat Jeevan Kalanithi, CEO si co-fondator al OpenSpace.

„Vrem sa-l facem cat mai usor posibil in utilizare pentru ca clientii nostri sa profite de beneficiile complete ale tehnologiei de care dispunem astazi. Aceste integrari au scopul de a imbunatati experientele constructorilor.”

„Suntem intotdeauna concentrati pe oferirea produselor de inalta calitate pentru clientii nostri, motiv pentru care ne bucuram sa consolidam integrarea intre Open Space si platforma BIM 360”, a spus Josh Cheney, manager de strategie industriala la Autodesk.

„Documentarea foto a santierelor este un instrument util pentru constructor si ajuta la  accesarea mai usoara a imaginilor cu terenul complet, comparatii BIM si alte fotografii, precum si crearea de RFI. Scopul nostru este sa asiguram clientii cu echipamente pentru a obtine succes. “

OpenSpace este o companie tehnologica de constructii care utilizeaza inteligenta artificiala pentru a crea automat reprezentari foto 360 ° navigabile, ale terenului care este in curs de proiectare. Constructorii ataseaza pur si simplu o camera de 360 ° la casca lor de protectie si parcurg terenul, ca de obicei, in timp ce OpenSpace realizeaza imagini.

Dupa ce datele sunt incarcate in cloud, algoritmii OpenSpace organizeaza automat imaginile pe un plan al terenului, apoi selecteaza si aranjeaza imaginile potrivite pentru a crea o reprezentare foto care poate fi navigata si comparata.

In medie, clientii raporteaza ca OpenSpace permite captarea de date de 30 de ori mai rapid in comparatie cu metodele manuale traditionale, permitandu-le sa documenteze lucrarile de pe teren mai frecvent si mai complet. Compania a fost fondata in 2017 si are sediul central in San Francisco, California.

In aceeasi conferinta, reprezentantii Autodesk, Inc. au dezvaluit lansarea Autodesk Construction Cloud, care combina tehnologie avansata, o retea de constructii si perspective predictive pentru a conecta oamenii si datele pe intreg ciclul de viata al cladirii, de la etapa de proiectare.

Autodesk Construction Cloud este o combinatie intre instrumentele Assemble, BuildingConnected, BIM 360 si PlanGrid. Autodesk Construction Cloud reuneste aceste solutii si cu instrumentele de proiectare deja consacrate, Autodesk, conecteaza cele mai eficiente productivitatea si eficienta utilizatorului.

0 Shares
You May Also Like