Pahar de argint pentru prepararea apei de argint

0 Shares
0
0
0

Cunoscut pentru virtutiile sale terapeutice inca de acum cateva milenii, argintul este utilizat si astazi, dupa un timp indelungat in care s-a renuntat la el. Inceputul secolului XX a adus o inlocuire a argintului cu medicamentele, insa de cativa ani a reinceput sa fie utilizat pentru aceste scopuri. Capacitatile argintului au fost confirmate si recomandate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Poti aduce numeroase beneficii sanatatii cu un pahar de argint pentru prepararea apei de argint.

Acest metal pretios este folosit de foarte multe persoane in scop decorativ. Putine dintre ele stiu cat de benefic este acest metal. Folosit inca din antichitate pentru a mentine sanatatea si pastrarea longevitatii, argintul este utilizat si astazi in acelasi scop. Un bun exemplu este utilizarea unei lingurite din argint la Sfanta Impartasanie. De ce nu se imbolnavesc credinciosii? Datorita efectelor antibacteriene ale argintului.

Prepararea apei de argint se face simplu si rapid. Trebuie sa adaugi apa de baut intr-un vas de argint, cum ar fi paharul. Daca nu ai in casa un pahar argint pentru apa, acesta poate fi comandat cu usurinta de pe site-ul argintart. Pe site sunt disponibile numeroase astfel de obiecte, printre care si carafe, cafetiere sau pocaluri.

Apa adaugata intr-un pahar de argint se mentine timp de 8-10 ore, apoi se muta intr-un alt vas. In tot acest timp, apa se purifica si va ramane pe fundul paharului de argint. Este lipsita de bacterii si extrem de benefica pentru sanatate. Dupa ce ai mutat apa, clateste paharul de argint si prepara inca o portie. Tesuturile din organism nu pot acumula argint, surplusul este eliminat intotdeauna pe cale naturala.

Comanda un pahar de argint pentru prepararea apei de argint sau pentru a face un cadou deosebit unei persoane dragi! Acest metal pretios poate fi utilizat in scopuri medicinale sau il poti achizitiona doar pentru decor. Reprezinta un cadou special si plin de semnificatie, argintul fiind foarte rafinat. Daca preferintele tale sunt orientate catre timpuri medievale si vrei ca totul sa fie decorat in stil vintage, un pahar de argint pentru apa sau un pocal sunt solutia ideala!

Organismul uman are nevoie de 0,088 mg de argint pe zi, care se poate procura din apa de argint sau din alimente. Din cauza tehnologiei moderne folosita in agricultura, circa 85% din rezervele de argint ale solului au fost distruse. In acest fel, alimentele pe care le consumam au o probabilitate foarte mica de a contine argint.

Antibiotic natural, argintul poate fi folosit sub diferite forme. Pentru a te hidrata corespunzator, consuma apa din recipiente din argint precum cani, pahare, carafe, pocaluri si serveste masa cu tacamuri din argint sau din vase precum platouri, fructiere sau farfurii.

Utilizarea argintului este foarte benefica pentru sanatate, purificant totul in interiorul nostru, fara sa ne fie teama ca ne putem imbolnavi. Pe argintart.ro ai la dispozitie o gama larga de obiecte din argint, inclusiv pahar de argint pentru prepararea apei de argint.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…