Parcul Carol si locuinta perfecta

Parcul Carol si locuinta perfecta

0 Shares
0
0
0

Cand esti pe punctul de a incepe cautarea unei locuinte, indiferent daca doresti sa devii proprietar sau chirias si chiar daca nu dispui de un buget impresionant, nu trebuie sa te limitezi doar la cartierele de la marginea Bucurestiului. Daca verifici un pic pe internet, ai sa vezi ca diferentele nu sunt atat de mari cand vine vorba despre preturi.

Atunci, de ce sa nu profiti si sa iti incepi un nou capitol din viata intr-o zona centrala? Daca vrei mai multe informatii care te pot ajuta, acest articol poate fi o sursa de inspiratie.

Ce iti ofera zona centrala?

In primul rand, zona centrala a Bucurestiului iti ofera tot ce ai nevoie, legat de accesul rapid la mijloacele de transport in comun, magazine alimentare si piete, saloane de infrumusetare, magazine mari (de tip mall), institutii de cultura (teatre, cinematografe, muzee etc), spatii verzi, locuri de joaca, facultati si alte institutii de invatamant.

Cand vine vorba despre locuinte, si aici ofertele sunt multe. Daca doesti sa te orientezi spre locuintele din blocurile sau casele vechi, cu incarcatura istorica, trebuie sa faci cercetari serioase in ceea ce priveste inscrierea acestor cladiri pe listele celor cu risc seismic. Totodata, daca te gandesti la un imobil incadrat ca monument istoric, trebuie sa iei in calcul ca nu vei putea face modificari majore privind aspectul exterior al acestuia si de multe ori nici interior.

Cea mai buna optiune pare a fi cautarea unei locuinte intr-un bloc nou. In zonele centrale ale orasului s-au inaltat multe complexe rezidentiale care ofera apartamente atat in vederea cumpararii cat si in vederea inchirierii acestora.

Apartamente noi accesibile

Asa cum a fost mentionat anterior, apartamentele noi din zonele centrale nu sunt cu mult mai scumpe decat cele de la periferie. Exista zone la marginea Bucurestiului, in care locuintele sunt mult mai scumpe. Totodata, poti gasi apartamente, in blocuri vechi din cartierul Titan la acelasi pret cu apartamente de 2 camere Parcul Carol. Ce ofera in plus?

In afara de avantajele zonei, deja enumerate, sunt si avantajele modului in care sunt concepute aceste apartamente. Dezvoltatorii complexelor rezidentiale iau in calcul toate cerintele clientilor lor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite, a design-ului atat exterior cat si interior al locuintelor si binenteles al posibilitatilor financiare ale acestora.

Astfel, apartamentele din blocurile noi construite in zone precum Parcul Carol, iti pot oferi spatii aerisite, lumina naturala, compartimentare inteligenta, finisaje de calitate si in concordanta cu trend-urile actuale, sisteme de inclazire si racire performate, acces la retelele de utilitati publice fara a avea peretii casei decorati cu tevi si multe alte lucruri.

Care sunt cele mai cautate tipuri de apartamente?

Daca accesezi site-urile dezvoltatorilor cartierelor rezidentiale, vei vedea ca cele mai populare par sa fie cele cu doua camere. Daca ai o familie mai numeroasa, alegerea ideala ar fi de trei camere, cel putin. Apartamentele cu doua camere sunt perfecte atat pentru cupluri cat si pentru persoane singure. Ele pot fi decomandate, oferind un nivel ridicat de intimitate sau semidecomandate. Sunt persoane care cauta apartamente utilate si mobilate partial sau complet. Daca te gandesti la inchiriere, este important sa ai si strictul necesar cand vine vorba despre mobila. Binenteles, poti alege si varianta nemobilata.

Evident pretul va fi mai scazut, dar aceasta varianta renteaza doar daca ai deja mobila necesara. Daca decizi sa investesti dupa, pretul initial care a fost mai mic, brusc va deveni mai mare decat cel pe care l-ai fi platit pentru un apartament mobilat.

0 Shares
You May Also Like
Tipuri de bumbac

Tipuri de bumbac

Doamnele si domnisoarele care se afla in cautarea unei lenjerii de pat confectionate din diverse tipuri de bumbac,…
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…