Picteaza tablouri celebre chiar la tine acasa!

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane isi doresc sa fi trait in perioada in care arta era foarte importanta si nu se concepea viata fara ea. Din acest motiv aleg sa isi decoreze casa cu tablouri celebre, in culori specifice sau cu pictori renumiti. De cealalta parte se afla cei care isi doresc sa aiba doar un perete destinat tablourilor, cu orice imagine, doar sa arate bine. In ambele cazuri poti obtine un rezultat multumitor prin picturile pe numere. Picteaza tablouri celebre chiar la tine acasa!

Pictura este o modalitate excelenta prin care iti poti pune o provocare propriei persoane. Nu trebuie sa te nasti pictor pentru a realiza tablouri cu picturi pe numere. Pictorul Fericit vine cu cateva idei geniale de a-ti infrumuseta casa si de a te ajuta sa iti dezvolti dexteritatea. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi tabloul preferat din varietatea disponibila pe site. Fiecare tablou cu picturi pe numere vine insotit de accesoriile necesare pentru a-l finaliza.

In gama larga de produse vei descoperi tablouri celebre precum “ The Scream” – imagini care se potrivesc minunat intr-un colt destinat artei. Cu doar cateva imagini pictate de tine, de partenerul tau sau de copilul vostru veti putea obtine un aspect superb al unei incaperi. Tablourile pot fi pictate oriunde – acasa, in parc sau in propria gradina.

Pictorul Fericit pune la dispozitia doritorilor numeroase tablouri, pe langa cele celebre mai poti alege tablouri cu pasari, cladiri, flori, religioase, cu animale, orase, tablouri pentru femei sau barbati, cat si pentru copii. Cu alte cuvinte, toata familia poate picta cate un tablou. In fiecare coltisor al casei puteti adauga cate o opera pictata de un membru al familiei.

Picteaza tablouri celebre chiar la tine acasa! In sufragerie, in gradina sau intr-un hol te poti relaxa si picta pe numere cate o imagine. Informatii extra gasesti si aici. Fiecare numar de pe tablou corespunde cu o anumita culoare pe care trebuie sa o respecti. In acest fel vei putea obtine o imagine perfecta, exact ca pe ambalaj. In cutia cu tablou vei gasi un set de culori alaturi de pensulele de care ai nevoie pentru finalizarea lui.

Copiii si parintii vor putea face activitati interesante impreuna si se pot destinde cu ajutorul picturii. Un tablou complex pe care sa il realizati in zilele libere va crea o adevarata conexiune intre copii si parinti. Veti putea impartasi secrete si tehnici de pictura, fara sa apelati la gadgeturi sau lucruri care sa va distraga.

Un tablou complex este o adevarata provocare pentru tine si familia ta! Oricat de mult timp ati petrece pentru realizarea lui, satisfactia va fi si mai mare. Il puteti amplasa in sufragerie, in dormitor sau chiar in curte intr-un loc pazit de intemperii.

Vizitatorii vostri vor fi incantati de privelistea minunata pe care o ofera tablourile de la Pictorul Fericit. Picteaza tablouri celebre chiar la tine acasa! Nu uita ca timpul petrecut pentru dezvoltarea personala este la fel de important atat pentru adulti, cat si pentru copii.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…