Plati online cu Gomag Payments, noutate in platforma Gomag

Plati online cu Gomag Payments, noutate in platforma Gomag

0 Shares
0
0
0

Orice afacere din eCommerce ar trebui sa ofere clientilor sai posibilitatea de a face plati online. 

Platile online sunt confortabile, convenabile si rapide, atat pentru clienti, cat si pentru magazinul online. Iar de curand s-au lansat platile online cu Gomag Payments, o solutie de plata versatila pentru magazinele lansate pe Gomag. 

Daca nu ai inca un magazin online pe platforma Gomag, poti profita de 15 zile de testare gratuit, pentru a descoperi multitudinea de functionalitati pe care platforma o ofera. Pentru demo, ai nevoie doar de o adresa de email.

Platile online cu cardul sunt in crestere

Platile online cu cardul au luat avant in ultimii doi ani, oamenii evitand contactul cu banii sau curierul din cauza crizei sanitare. 

Odata ce lucrurile s-au relaxat, obiceiul a fost pastrat, din moment ce este mult mai usor si convenabil sa platesti online pentru produsele comandate. Iar magazinele online au doar de castigat din asta. Banii intra mai rapid, iar astfel se asigura un cashflow sanatos. 

Totusi, e indicat sa nu te opresti doar la a oferi posibilitatea de plata online. Ofera clientilor mai multe optiuni de plata online, pentru ca acestia sa gaseasca solutia optima nevoilor pe care le au. 

Pe langa cardul de debit, clientii mai pot folosi carduri de credit (pentru cumparaturi in rate) sau pot opta pentru un credit de consum acordat exclusiv online, fara drumuri la banca.

Mai multe optiuni de plata, mai multe vanzari

Exista oameni care vor sa cumpere de la tine, dar poate nu dispun de fonduri la momentul respectiv. Ce poti face pentru a impulsiona decizia de cumparare si castiga mai multe comenzi

Sa permiti plata cumparaturilor cu carduri de cumparaturi in rate e una din solutii. Cand oamenii stiu ca pot plati produsele dorite in transe, tind sa cumpere mai mult sau mai scump.

Acum te vei intreba ce facem cu cei care nu detin carduri de cumparaturi in rate si nici nu dispun de fonduri pe moment. Pentru acestia solutia optima este creditul acordat online, in doar cateva minute. 

Finantari de tipul “Cumpara acum, plateste mai tarziu” (Buy Now, Pay Later), ofera credit clientului ce trebuie restituit in 30 de zile. Sau se pot face finantari online ce se pot achita in rate, in functie de planul ales de client. Totul doar din confortul casei, fara stat la ghisee si cozi interminabile.

Cu sistemul de plati Gomag Payments, toate acest optiuni pot deveni accesibile pentru clientii magazinului tau online. Trebuie doar sa activezi sistemul din contul de administrator al magazinului Gomag. 

Un alt avantaj e ca nu trebuie sa discuti cu fiecare banca in parte, pentru a oferi plata cu diverse carduri. Deoarece serviciul este dezvoltat in parteneriat cu Plati Online, ei sunt singurii cu care va trebui sa iei legatura. 

Gestionare rapida, intr-un singur loc

Pentru ca timpul este pretios, vei dori sa poti gestiona toate aspectele legate de tranzactii (si eventualele retururi) simplu si rapid. Cu Gomag Payments, ai access la toate metodele de plata alese intr-un singur loc. Fara batai de cap, fara conturi multiple si parole uitate. 

Toate datele de care ai nevoie, chiar si atunci cand trebuie sa operezi un retur, vor fi disponibile in panoul de administrare al magazinul tau online, la sectiunea plata.

Iar legat de costuri, tot ce va trebui sa platesti sunt comisioanele agreate de banci. Aceste comisioane sunt vizibile in aplicatia Gomag Payments, inainte de activarea ei, si sunt preferentiale in functie de abonamentul ales. Activarea aplicatiei, cat si utilizarea acesteia pe platforma Gomag nu genereaza nici un cost suplimentar.

Platile online au devenit mai simple si pentru tine, ca administrator de afacere online, si pentru clienti, care cauta intotdeauna cea mai buna solutie. Iar cu sistemul de plati Gomag Payments, vei evita provocarile legate de plata comenzilor din magazin.

0 Shares
You May Also Like