Lichidele-pentru-tigari-electronice

Preparati singuri lichide pentru e-cig

0 Shares
0
0
0

Lichidele-pentru-tigari-electroniceLichidele pentru tigari electronice sunt alcatuite din apa, baza pentru e-lichid, arome si un anumit procent de nicotina pura. Va puteti crea propria aroma personalizata pentru a economisi suplimentar si pentru a obtine o aroma unica.

Pentru a va crea propria aroma aveti nevoie in primul rand de o baza de lichid. Vapers-One va pune la dispozitie baze cu o concentratie de nicotina de 24 mg, pe care o puteti dilua dupa preferinte cu o solutie speciala de propylene glycol si glicerina vegetala cu 0 mg de nicotina. la care se adauga aroma sau aromele dorite.

In functie de densitatea si textura vaporilor pe care doriti sa le obtineti puteti alege o baza pentru lichid cu 100% propylene glycol, 100% glicerina vegetala, sau cu o proportie de 60% propylene glycol si 40% glicerina.

Regula generala este ca glicerina ofera vapori mai densi, cu o senzatie mai puternica, in timp ce propylene-ul pune mai bine in evidenta aroma. In orice caz pentru a fi siguri de succesul retetei dumneavoastra se recomanda sa utilizati un calculator online care va ofera dozele optime de baza, aroma si diluant astfel incat rezultatul sa fie unul de succes inca de la prima incercare.

Pe site-ul Vapers-One, la sectiunea de e-lichide baze, primiti un link spre acest calculator, iar intr-un showroom Vapers-One aveti la dispozitie toate recomandarile utile si puteti chiar testa arome.

Achizitionarea ingredientelor necesare pentru prepararea e-lichidelor este utila si atunci cand doriti sa va aprovizionati pe termen lung pentru ca fiecare amestec poate fi diferit si in felul acesta va adaptati mai usor vapatului pe termen lung.

De exemplu, la inceput puteti dilua mai putin lichidul preparat astfel incat sa pastrati o concentratie mai mare de nicotina, iar pe masura ce va obisnuiti cu noul preparat, puteti descreste treptat cantitatea de nicotina inclinand balanta in favoarea bazei neutre, fara nicotina.

Un lichid preparat nu este cu nimic mai prejos decat unul cumparat de-a gata, ba el poate completa chiar mai bine niste tigari electronice de calitate pentru ca aduce in plus toate atributele dorite de la el si poate fi cu usurinta personalizat. In plus, el va permite sa realizati combinatii atipice de arome care elimina monotonia si va aduc un plus de satisfactie atunci cand vapati.

Pentru ultimele noutati in practicile care vizeaza e-fumatul vizitati zilnic pagina de Facebook Vapers-One, sau cititi postarile de pe blog Vapers-One astfel incat sa fiti mereu la curent cu modalitati de a va imbunatati experienta vapatului si desigur si cu ofertele pe care magazinele noastre vi le pun la dispozitie.

0 Shares
You May Also Like