prima_casa

Prima casa- blocheaza emailul lui Boc

0 Shares
0
0
0

prima_casa Programul “Prima Casa” ridica tot mai multe nemultumiri în rândul beneficiarilor, majoritatea generate de faptul ca procedurile dureaza foarte mult, potrivit premierului Emil Boc, relateaza NewsIn.

Acesta a avut o disputa verbala cu secretarul general al Ministerului pentru IMM-uri, Ioan Hidegcuti, precizând ca tot mai multi beneficiari i-au trimis sesizari în legatura cu dificultatile privind procesarea dosarelor depuse pentru Programul Prima Casa.

“Mail-ul mi-e practic blocat de sesizari si foarte multi vin si ne spun ca pierd avansurile pe care le-au înaintat în diverse precontracte, ca pierd celelalte acte pe care le-au întocmit, din cauza faptului ca dureaza foarte mult procedura. Scopul acestei întâlniri este precis: sa scurtam la maximum durata”, a declarat Boc.

Potrivit datelor oficiale, exista 2.614 de solicitari pentru programul Prima Casa, dintre care 1.414 sunt rezolvate, 429 avizate si 774 sunt în lucru.

De asemenea, premierul a conchis ca programul ar putea sa-si piarda credibilitatea, daca nu vor fi respectate termenele de rezolvare a dosarelor.

0 Shares
You May Also Like