Probleme comune ale ramelor ochelarilor de vedere. Apelați la EXPERTOPTIC pentru reparații

0 Shares
0
0
0

Aveți o pereche de ochelari stricați și nu aveți disponibilitatea financiară pentru a-i schimba? Optați pentru varianta reparării acestora. Repararea ochelarilor nu poate fi posibilă tot timpul, uneori fiind nevoie neapărată de schimbarea acestora. Unele piese pot să nu fie înlocuibile. Vezi aici ce defecțiuni pot fi reparate.

Dacă nouă adulților ni se întâmplă să stricăm ochelarii, gândiți-vă în cazul unui copil, ce dificil poate fi pentru acesta să păstreze ochelarii intacți. Nu puteți schimba ochelarii sau ramele de fiecare dată când acesta strică ceva la ei, pentru că este o adevărată pagubă financiară, de aceea cei de la expertoptic.ro se ocupă și de reparații rame pentru ochelari.

Ce probleme puteți întâlni la ramele ochelarilor de vedere?

Una din cele mai frecvente probleme întâlnite este pierderea șuruburilor care conectează toate componentele între ele. Ce se întâmplă când pierdeți un șurub al ramelor? În funcție de șurubul pierdut, fie sunt slăbite brațele ochelarilor, fie se desprind lentilele. Cum să evitați acest lucru? Puteți verifica la ceva timp, ca șuruburile să fie prinse bine.

Dacă sunteți în căutare de reparatii rame ochelari pentru ochelari de vedere, apelați la EXPERTOPTIC. De ce sa nu efectuați reparațiile singuri? Pentru că puteți înrăutăți situația și vă veți vedea nevoiți să schimbați ochelarii cu totul, ducând la costuri mult mai ridicate decât pentru o simplă reparație.

De asemenea, ramele se pot îndoi sau deforma. Dacă nu îi utilizați cum trebuie, îi forțați, iar ramele se pot deteriora. Multă lume preferă să găsească soluții DIY pentru a le îndrepta, însă ar fi recomandat să nu, pentru că se pot rupe dacă ramele nu sunt manipulate cum trebuie.

Se pot rupe brațele ochelarilor. Nu încercați să le lipiți acasă pentru că s-ar putea să faceți mai rău, nu toate soluțiile de lipire sunt potrivite pentru ochelarii dumneavoastră. Mergeți la expertoptic.ro pentru o lipire profesională sau pentru înlocuirea brațelor.

În cazul ochelarilor cu pernițe, acestea se pot pierde sau deteriora. Ce cauzează acest lucru? Pe lângă că v-ar incomoda foarte tare, s-ar putea ca ochelarii să nu mai stea fixi și să vă alunece de pe nas.

Același lucru se poate întâmpla și în cazul în care articulațiile ochelarilor sunt slăbite. Aceștia nu vor mai sta fixi pe fața dumneavoastră și la fiecare aplecare, aceștia vor da să cadă. Apelați la experții de la expertoptic.ro pentru a-i repara.

Cum să întrețineți ramele ochelarilor?

Dacă nu vreți să ajungeți în situația în care să trebuiască să vă reparați ochelarii, aveți grijă să îi purtați tot timpul în toc. Verificați constant toate șuruburile, și asigurați-vă că sunt bine strânse. Dați jos ochelarii cu atenție și nu trageți de brațele ramelor pentru că acest lucru o să ducă la uzură. Pe lângă ca le puteți rupe în acest fel, cu siguranță articulațiile vor fi slăbite în timp.

Contact:

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…