Probleme comune Xiaomi Mi 9 si cum sa le rezolvati

Probleme comune Xiaomi Mi 9 si cum sa le rezolvati

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care se afla in cautarea unui smartphone, cu siguranta ideea de a opta pentru un model de la Xiaomi este una cat se poate de buna, dat fiind faptul ca dispozitivele acestui producator au specificatii tehnice pe masura asteptarilor, dar sunt mai ieftine decat telefoanele producatorilor de top de pe piata.

Xiaomi Mi 9 este un smartphone de top al aceestui producator, care are specificatii impresionante si care in mare parte satisface fara probleme cerintele utilizatorilor. Cu toate acestea insa, exista si situatii in care utilizatorii sunt dezamagiti de experientele avute cu acest dispozitiv, iar in continuare puteti afla despre ce este vorba.

  1. Bateria se descarca mult mai repede decat ar trebui

Problema bateriei Xiaomi mi 9 apare in general atunci cand sunt instalate aplicatii care nu sunt cu adevarat permise pe telefon. Aceasta problema poate aparea deoarece deschideti simultan mai multe aplicatii in telefon.

Verificati pentru a va asigura ca aplicatiile pe care le-ati instalat pe telefonul dvs. nu sunt raspunzatoare doar pentru ca aduc un virus. Acest lucru se intampla doar pentru ca va folositi telefonul pentru a apela, accesa date si alte utilizari in timpul incarcarii.

Asigurati-va ca luminozitatea ecranului nu este setata la un nivel foarte ridicat, ceea ce ar putea cauza aceasta problema. De-asemenea, activati modul de economisire al energiei. Daca aceste solutii nu ofera rezultatul dorit, cel mai probabil va fi nevoie sa duceti telefonul in service, iar specialistii vor inlocui bateria cu un acumulator original.

2: Problema de conectivitate in Xiaomi Mi 9

Un numar destul de mare de utilizatori au raportat diferite probleme de conectivitate Xiaomi Mi 9, cum ar fi conectivitate Wi-Fi si conectivitate Bluetooth. In mod asteptat, aceste solutii vor functiona pentru dvs.:

2.1: Problema de conectivitate Wi-Fi

Asigurati-va ca conexiunea dvs. nu are acces restrictionat la internet la servicii din cauza acestei probleme Xiaomi mi 9 wifi.

Daca conectati o varietate de dispozitive la retea prin router, deconectati oricare dintre dispozitive, si asigurati-va ca nu depasiti limita latimii de banda, deoarece va poate opri serviciile de comunicatii. Verificati daca telefonul dvs. are aceasta problema, deoarece routerul este deconectat de la telefon si intensitatea semnalului este redusa.

Poate ca deschideti o adresa web care este interzisa sau limitata de furnizorul dvs. de internet. O alta explicatie pentru aceasta problema este ajustarea setarilor implicite ale retelei.

2.2: Problema de conectivitate Bluetooth

Daca va confruntati cu probleme legate de Bluetooth pe Xiaomi mi 9, mai intai de toate asigurati-va ca stergeti istoricul Bluetooth al dispozitivelor pe care le-ati conectat la telefon. Incepeti cu o repornire pentru ca este intotdeauna o idee buna, deoarece opreste tot ceea ce ruleaza pe telefon si impiedica functia Bluetooth sa functioneze corect.

Curatati memoria cache a telefonului si verificati daca problema dvs. va fi rezolvata. Problema reala ar putea fi atribuita doar esecului conexiunii telefonice. Trebuie sa va asigurati ca telefonul dvs. nu are problema doar pentru ca dispozitivele din gama Bluetooth specificata.

Asigurati-va ca conexiunea Bluetooth a dispozitivului dvs. este clara si vizibila pentru celalalt telefon sau dispozitiv pe care incercati sa il conectati.

  1. Performanta lenta

Verificati daca un virus din stocarea telefonului cauzeaza aceasta problema. Cand mai mult de 4 aplicatii ruleaza intr-o versiune mai veche a telefonului dvs., dupa lansarea ultimei versiuni de software, aceasta poate fi o cauza a performantei lente.

Asigurati-va ca viteza mica a conexiunii la internet nu este cauza problemei si asigurati-va de faptul ca datele cache din aplicatiile instalate nu au fost eliminate.

Iata asadar, 3 posibile probleme cu care se pot confrunta persoanele care aleg sa isi cumpere acest smartphone Xiaomi.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…