Prosoapele din bumbac, ideale pentru spatiile hoteliere

0 Shares
0
0
0

Piata textilelor din Romania este atat de diversificata incat cei mai multi hotelieri intampina dificultati cand vine vorba de alegerea lenjeriilor si a prosoapelor, respectiv a celorlalte materiale textile pentru unitatile pe care le administreaza.

Un reper pentru public este experienta pe care o au producatorii de textile, pentru ca atunci cand sunt de mult timp pe piata inseamna ca s-au distins printr-o calitate care i-au mentinut in atentia cumparatorilor.

Un pion important pe aceasta nisa de productie astazi este BRODANK, firma care se evidentiaza prin exclusivitatea produselor pe care le ofera publicului sau.

Un subiect de interes astazi, pentru cei care doresc sa asigure conditii optime de cazare oaspetilor, se refera la prosoape si la tipul acestora. Aceste textile sunt indispensabile in bai si trebuie sa se plieze pe anumite caracteristici pentru a fi considerate adecvate, pentru a-si indeplini scopul pentru care au fost create.

Din randul materialelor care s-au remarcat prin calitatea sporita ce o prezinta, bumbacul este cel care ramane alegerea principala a hotelierilor. Rezista, se comporta excelent, este un absorbant bun al apei si este prietenos cu pielea.

Experiente de cazare memorabile cu prosoapele din bumbac de la Brodank

Atunci cand dorinta este de a avea parte de confort sporit, de relaxare, publicul se indreapta catre centrele spa, catre centrele de tratamente care ii poate conferi astfel de rezultate.

Chiar si in cadrul acestora, dar si in hoteluri, unde relaxarea poate cunoastea un confort neasteptat, prosoapele din bumbac sunt articole textile cu rol bine definit. Si de acestea depinde ingrijirea pielii.

Prosoapele sunt cele care intra in contact direct cu pielea, deci nimeni nu ar trebui sa isi permita sa foloseasca orice. Cele din bumbac sunt rasfatul pielii noastre, deci iata de ce plus beneficiaza o unitate care are prosoape hotel confectionate din astfel de fibre.

De ce este Brodank o recomandare? Ei bine, materialele pe care le folosesc sunt integral din bumbac, avand la baza o tesatura care a fost conceputa special ca sa ofere o rezistente crescuta.

Deci pot fi supuse unor spalari repetate fara a se deteriora prea curand. Vin cu marele avantaj ca pot fi folosite de oricine, deci si de cei cu pielea sensibila, predispusi la alergii si iritatii, pentru ca materialele prezinta calitati hipo-alergice.

Beneficiarii directi ai acestora se bucura si de confort termic sporit cand le folosesc. Pentru hotelieri e avantajos pentru ca intretinerea lor va fi mai simpla. Nu ridica pretentii deosebite. Se curata eficient, in regim normal, fiind mereu moi si placute la atingere.

Produsele de pe lenjerii-hotel.ro sunt potrivite atat pentru uz hotelier, cat si pentru diverse spatii HoReCa sau spatii casnice. Te poti orienta deci dupa prosoape care nu vor necesita o intretinere aparte, dar de care te vei putea bucura pentru un timp indelungat.

Ai la dispozitie si servicii de personalizare profesionale, prin diverse tehnici precum brodarea, imprimarea sau tehnica jaquard. Afla mai multe despre acestea, dar si despre caracteristicile prosoapelor  si a celorlalte produse textile de la Brodank pe lenjerii-hotel.ro.

0 Shares
You May Also Like