Protejeaza-ti Brandul pe Internet!!

0 Shares
0
0
0

logo

Acest serviciu este UNIC in Romania si va da posibilitatea sa controlati tot ce se scrie despre dumneavoastra sau firma dumneavoastra in prima pagina ( toate cele 10 listari) despre brandul, firma sau numele dumneavoastra.

Acest lucru se va realiza prin ocuparea acestor pozitii de catre siteul dumneavoastra ( servicii SEO integrate), precum si prin alte multe structuri pe care le cream pentru dumneavoastra pe care le veti controla dumneavoastra direct sau indirect.

Pe langa faptul ca veti putea controla tot ce se va scrie despre dumneavoastra veti castiga si o nototrietate suplimentara, posibili clienti care vor veni de pe aceste conturi pe siteuri de socializare si bloguri create special pentru dumneavoastra.

Toate aceste structuri sunt create de catre noi pentru dumneavoastra in acest pachet si administrate , incarcate cu informatie pe toata perioada contractata de catre dumneavoastra.

Preturile pentru acest serviciu sunt : 500 euro la initializarea proiectului ( adica semnarea contractului ) + o taxa de 200 euro lunar pentru mentinerea si completarea cu informatii a structurilor pe care le cream .

Va recomandam si serviciul de monitorizare brand care va va spune in timp real orice se posteaza pe internet despre brandul dumneavoastra . Il gasiti aici : Online Branding Monitor .

Pentru informatii suplimentare si contractari va rog nu ezitati sa ne contactati aici : Contact

0 Shares
You May Also Like