Recomandari de jocuri puzzle pentru telefon

Recomandari de jocuri puzzle pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Comenzile pe ecranul tactil a smartphone-ului au oferit o oportunitate unica dezvoltatorilor de jocuri tip puzzle, sa creeze noi aplicatii, care sa poata fi accesibile publicului larg, indiferent de varsta. Dispozitivele noastre inteligente sunt extrem de potrivite pentru toate jocurile puzzle listate in majoritatea magazinelor virtuale, deoarece sunt usor de folosit, indiferent de locul in care te afli. In cazul in care este pentru prima data cand doresti sa accesezi un astfel de joc, si nu stii care ar fi aplicatia care ti s-ar potrivi, poti testa cateva dintre jocurile prezentate in acest articol.

Puzzle-urile se joaca cel mai bine pe ecrane intregi, iar daca displayul tau are mici probleme este bine sa cumperi un display telefon cu care sa mergi in orice service GSM pentru a-l inlocui pe cel vechi. Astfel, vei reusi cu siguranta sa te joci confortabil si fara sa te agati mereu in ecran.

Seria The Room

The Room este o franciza de puzzle celebra in intreaga lume, iar versiunea pentru smartphone este conceputa de compania Fireproof Games. Seria este formata din patru jocuri, asemanatoare, care ofera cateva puzzle-uri interesate. Acestea ne-au amintit de jocurile clasice de aventura, pentru PC si console, precum Myst si Siberia. Daca doresti sa accesezi aceasta serie, trebuie sa te avertizam ca va crea dependenta.

Ultimul joc din serie este The Room – Old Sins, care a devenit rapid cea mai descarcata aplicatie de tip puzzle, insa iti recomandam sa testezi toate jocurile The Room, mai ales daca te pasioneaza acest gen de joc. Fiecare aplicatie din seria The Room este premium, fara reclame sau microtransactiuni si sunt suficient de infricosatoare pentru a te tine treaz toata noaptea.

Mini Metro

Mini Metro este un simulator de metrou, plin de elemente de puzzle. Principala ta sarcina este sa trasezi linii de metrou care sa conecteze la reteaua subterana diversele statii care apar pe masura ce orasul tau se extinde. Trebuie sa te asiguri ca pasagerii sosesc in timp util la statiile la care doresc, iar acest lucru inseamna ca va trebui sa redesenezi liniile de metrou pentru a fi mai eficient.

Avand o estetica minimalista stralucitoare, o coloana sonora placuta, precum si o multime de moduri de joc diferite pe care sa le accesezi, suntem siguri ca te vei indragosti de Mini Metro. Acesta chiar este un joc pe care sa il poti accesa oricand, indiferent unde te afli.

Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor este un joc de tip puzzle bazat pe fizica in sine, iar acest spin-off preia conceptul de puzzle si adauga diferitele optiuni caracteristice Portal si Aperture Laboratories. Exista 60 de camere de testare pentru a finaliza un nivel, iar tu va trebui sa folosesti portaluri, impreuna cu geluri de propulsie si repulsie, evitand in acelasi timp laserele mortale si gropile de acid.

Acesta este un joc remarcabil, care poate fi o provocare si pentru persoanele experimentate. De altfel, daca esti fan Portal, cu siguranta va trebui sa incerci si Bridge Constructor, care a devenit in scurt timp cel mai popular joc al seriei.

 

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…