Reguli ale stilului de care nu ar mai prea trebui sa ti cont

Reguli ale stilului de care nu ar mai prea trebui sa ti cont

0 Shares
0
0
0

Cred ca toata lumea stie faptul ca moda impune mai tot timpul reguli noi, cu care fie ca suntem de acord, fie nu, insa va trebui sa fim mereu foarte atenti atunci cand ne vom cumpara articolele vestimentare de pe Paxx.ro sau de pe orice alt site, pentru ca hainele trebuie sa ni se potriveasca perfect, chiar daca intr-o oarecare masura ele ne limiteaza personalitatea.

Se spune ca pantofii si geanta trebuie sa se potriveasca tot timpul. O astfel de regula pare mai degraba a fi desprinsa de undeva de prin anii 1950, pentru ca ar cam fi cazul ca doamnele si domnisoarele sa incalce aceasta regula. Chiar si designerii recomanda acest lucru.

De ce au ajuns si designerii la aceasta concluzie? Pentru ca deja este si prea banal, dar si destul de obositor pentru ochi sa ai atat geanta cat si pantofii in aceiasi culoare. Cea mai importanta regula pe care ar cam trebui sa o urmezi, ar fi aceea ca geanta si pantofii trebuie sa se potriveasca de minune look-ului tau, nu sa se potriveasca ele intre ele.

Plus de asta, vei mai face si economii daca nu vei mai tine cont de aceasta regula, pentru ca nu va mai trebui ca de fiecare data cand iti cumperi pantofi, sa iti cumperi si o geanta, sau invers.

O alta regula in moda spunea ca nu trebuie sa porti in acelasi timp negru cu maro sau cu bleumarin, insa acestea fiind culori neuter se pot combina foarte bine intre ele, iar tinuta poate sa fie una super draguta. Deci, poti sa incalci si aceasta regula de stil, si cu siguranta vei crea o impresie placuta.

Vei putea iarasi sa porti aceste culori in diferite combinatii cu alte culori, si tot vei avea o tinuta frumoasa. Trebuie doar sa ai incredere in tine.

O alta regula in ceea ce priveste moda spune ca atunci cand esti roscata, nu trebuie sa te imbraci in rosu, insa o asemenea regula se poate aplica numai in anumite situatii. Atunci cand ai parul roscat, daca iti alegi cu grija nuantele de rosu, poti sa atragi toate privitile din jur, iar imaginea sa fie una spectaculoasa.

Trebuie insa sa ai grija si la faptul ca daca alegi o nuanta nepotrivita de rosu, iar parul tau este roscat, atunci imaginea ta va putea sa aiba destul de mult de suferit.

Se spune ca atunci cand este vara, nu este bine sa porti piele, iar cand discutam despre piele nu ne referim doar la pantaloni ci si la alte accesorii din piele. Aceasta regula ar cam trebui sa fie incalcata, pentru ca nu prea a inici un motiv pentru care sa nu poti asemeanea acceosrii timp de mai bine de trei luni.

Ultima regula care poate sa fie incalcata in materie de moda, si despre care discutam este aceea ca nu trebuie sa porti mai multe tipuri de metale, cum ar fi accesoriile din aur si din argint in acelasi timp.

Pentru ca metalele sunt noile trenduri neutre, poti sa le porti absolut cum iti dorest, fara a mai tine cont de regula aceasta a modei, sau de parerile celor din jur.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…