Remedierea problemelor bateriei pentru Google Pixel 4

Remedierea problemelor bateriei pentru Google Pixel 4

0 Shares
0
0
0

Remedierea problemelor bateriei pentru Google Pixel 4Bateria unui smartphone este cu siguranta una dintre cele mai importante piese telefoane, in conditiile in care, atunci cand aceasta este descarcata sau defecta, telefonul nu poate fi utilizat.

Ei bine, multe telefoane au probleme cu bateriile, iar Google Pixel 4 nu face exceptie. Cu toate caracteristicile uimitoare incluse in Pixel 4 si Pixel 4 XL, utilizatorii se plang deja de aceste telefoane ca au probleme cu bateriile, care dupa cum va spuneam sunt piese telefoane foarte importante.

In continuare, puteti descoperi cateva modalitati prin intermediul carora sa incercati remedierea problemei.

Dezactivati afisajul mereu pornit

Este posibil sa fiti nevoit sa sacrificati o multime de functii utile pentru a economisi viata bateriei pe smartphone-ul dvs. Pixel 4. Ecranul „Always on” este unul dintre primele la care unii oameni vor fi gata sa renunte pentru o durata de viata imbunatatita a bateriei.

Dezactivarea acestei optiuni inseamna ca nu veti putea vedea intotdeauna ceasul, data, vremea, notificarea si informatiile despre baterie / incarcare pe ecran. Acesta va spori durata de viata a bateriei, dar acesta este obiectivul. Pentru a dezactiva aplicatia, urmati pasii de mai jos:

 • Deschideti Setarile telefonului.
 • Accesati Display > Advanced.
 • Derulati in jos pana la Ecranul Ambient.
 • Atingeti comutatorul in afara de Pornit intotdeauna pentru al opri.

Porniti bateria adaptiva

Bateria adaptiva este o caracteristica interesanta care invata cum folositi aplicatiile in timp si limiteaza bateria pentru anumite aplicatii selectate. Acesta va enumera aplicatiile care au fost restrictionate sa ruleze frecvent.

Ori de cate ori aveti nevoie de astfel de aplicatii pentru a rula frecvent, aveti libertatea de a le lista in mod clar din setarile adaptive ale bateriei. Bateria adaptiva este pornita implicit si trebuie sa va asigurati ca este mereu pornita. Iata cum faceti asta:

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Baterie > Baterie adaptiva,
 • Daca este „Pornit”, lasati-l asa; daca este dezactivat, atingeti comutatorul pentru activare.

Dezactivati simtul miscarii

Simtul miscarii este o caracteristica inteligenta care va permite sa indepliniti o serie de sarcini folosind gesturi de mana.

In timp ce aceasta caracteristica va va permite sa faceti o multime de lucruri interesante, cum ar fi sa va treziti dispozitivul si sa controlati muzica si alarma fara sa atingeti telefonul, acesta consuma baterie.

Acest lucru se intampla in principal pentru ca scaneaza si cauta in permanenta miscare in fata telefonului. Oprirea poate ajuta la economisirea bateriei. Pentru aceasta, urmati pasii de mai jos:

 • Accesati Setarile telefonului.
 • Selectati Sistemul > Simtul miscarii.
 • Atingeti comutatorul in afara de Motion Sense pentru al opri complet.

Utilizati Tema intunecata a Android 10

Utilizarea unei teme intunecate, potrivit Google, va imbunatati durata de viata a bateriei. Android 10, care este software-ul original al dispozitivului Pixel 4 sau Pixel 4 XL, are o tema dedicata intunecata.

Cand utilizati aceasta tema, majoritatea aplicatiilor Google si un numar bun de aplicatii terte vor inlocui fundalul alb tipic cu culori mai inchise, reducand la minimum consumul de baterie. Pentru aceasta, urmati pasii de mai jos:

 • Accesati Setarile telefonului.
 • Faceti clic pe Afisaj.
 • Atingeti comutarea pe langa Tema intunecata pentru a activa tema Android 10 Dark.

Utilizati modul de economisire a bateriei

Fiecare dispozitiv Android are modul de economisire a bateriei, si puteti activa intotdeauna functia in Pixel 4 sau Pixel 4XL atunci cand considerati ca este necesar. Dupa ce porniti aceasta caracteristica, dispozitivul dvs. va face o serie de modificari de economisire a bateriei.

 • multime de functii vor fi dezactivate odata ce intrati in modul de economisire a bateriei, dar poate face o diferenta uriasa in utilizarea bateriei. Pentru a activa modul de economisire a bateriei, urmati pasii de mai jos:
 • Accesati Setarile telefonului.
 • Atingeti Baterie > Economisire baterie > Porniti acum

Puteti atinge „ Setati un program” pentru programul de economisire a bateriei pentru a porni automat pe baza rutinei sau a nivelului bateriei.

Daca incercati acesti pasi dar problema persista, cel mai probabil trebuie sa duceti telefonul in service, iar specialistii vor constata daca trebuie inlocuita bateria, sau daca se poate remedia problema.

0 Shares
You May Also Like
Ce este mamografia?

Ce este mamografia?

O mamografie este o radiografie a sanului. Este un instrument de screening utilizat pentru detectarea si diagnosticarea cancerului…